Vinreol | Stort udvalg af vinreoler med prisgaranti | Wineman.dk - Wineman.dk ApS

Vinreoler 

Der er 66 produkter.

Vælg en underkategori:

 • Vinreol træ

  Invitér nostalgien og autenticiteten ind i dit hjem med en vinreol i træ

  Kender du en rigtig god vinhandler? Én af dem, der kan tale i timevis om franske druers fortræffeligheder og charmen ved chardonnay? Så har du sikkert også et klart billede af, hvordan en rigtig vinhandlers butik ser ud. Indbydende, autentisk – og måske en lille smule oldschool. Hvis du selv vil skabe samme atmosfære hjemme i din vinkælder, i et hjørne af stuen eller i dit viktualierum, skal du gå efter en vinreol i træ. Uanset om du har blikket rettet mod vores modeller i fyrretræ, ask eller eg, vil materialets unikke egenskaber sørge for, at din vinsamling bliver lige så meget en synsoplevelse, som den er en smags- og sanseoplevelse.

  Gå på opdagelse i vores sortiment til både små og store samlinger

  En vinreol er ikke bare en vinreol. Den er heller ikke bare et opbevaringsmøbel. Den skal naturligvis leve op til en række praktiske hensyn, men den har også en vigtig æstetisk funktion. Som ægte vinelsker vil du naturligvis din samling af udsøgte vine det bedste – men du kan sikkert også godt lide, at samlingen tager sig godt ud. Vi har alle forskellig smag, og derfor finder du hos Wineman.dk et bredt udvalg af vinreoler i træ, som bidrager til din indretning på hver sin måde.

  Har du en stor samling, som skal opbevares optimalt i f.eks. en kælder, skal du på jagt efter de større reoler med plads til op til 72 flasker. Det kan f.eks. være den klassiske model i fyrretræ fra Mensolas. Mange af vores reoler består af moduler, du kan kombinere efter behov – det er dermed let at lade opbevaringen vokse i takt med vinsamlingen. Vi har også mindre vinreoler, der egner sig godt til den mindre samling eller til dig, som gerne vil udstille et udvalgt udsnit af samlingen. Det kunne være den lille, næsten skulpturelle model fra MAREA med plads til seks flasker. Den er i sig selv et lille kunstværk, som taler til den æstetiske sans, mange vinelskere er i besiddelse af, og kan i øvrigt anvendes både horisontalt og vertikalt.

  Giv dine vine de bedste forudsætninger med en vinreol i træ

  Vi lægger ikke skjul på, at vi selv er svært begejstrede for de designmæssige aspekter af vores vinreoler i træ. Men som bekendt er et godt udseende ikke alt, og derfor er alle vores reoler naturligvis udformet med tanke på at tage sig så godt af din vinsamling som muligt.

  Der findes nogle få tommelfingerregler, som er essentielle for at bevare vinens gode egenskaber:

  • Sørg for, at korkproppen holdes våd

  • Begræns mængden af lys så meget som muligt

  • Placér vinen i et rum med stabil og kølig temperatur

  Når proppen holdes fugtig af vinen, slutter den helt tæt og forhindrer, at der kommer luft ned i flasken og påvirker vinens egenskaber i en negativ retning. Det er derfor, vinflasker som regel opbevares liggende.

  Opbevarer du vinen mørkt, forstyrrer lyset ikke vinens udvikling. Det kan sagtens gå an at opbevare din vin i et rum, hvor der ikke er bælgmørkt, fordi de mørke glasflasker i sig selv yder en vis beskyttelse. Sørg blot i et sådant tilfælde for, at flaskerne ikke udsættes for direkte sollys.

  Når vi taler om temperatur, er stabilitet nøgleordet. Der findes ikke en ufravigelig temperatur, som skal overholdes med største nøjagtighed, men undgå alt for varme steder. Ved for høj varme udvikler vinen sig for hurtigt, og omvendt får alt for lave temperaturer udviklingshastigheden helt i bund. Undgå frost fuldstændigt – det ødelægger din vin, så lad den eksempelvis ikke tilbringe natten i en iskold bil.

  Du kan selvfølgelig sagtens nyde din vin, selv om den har stået i et ganske almindeligt skab eller er opbevaret en lille smule varmt. Se ikke vores råd som ufravigelige krav, men som tips til at få den maksimale smag, duft og nydelse ud af de dyrebare dråber.

  Spørg os om alt, der handler om opbevaring af vin

  Vi elsker vin, og vi elsker at dele ud af vores viden. Har du spørgsmål til vores opbevaringsløsninger eller brug for inspiration til indretning, er du mere end velkommen til at kontakte os. Send os en mail eller ring til os inden for åbningstiden, så finder vi sammen den bedste løsning for dig og dine vine.

 • Vinreol i metal

  Vinreoler i metal til både den store og den lille samling

  Vi forsøger at tilbyde et sortiment, der passer både til den ambitiøse vinsamler med en samling opbygget gennem mange år og til samleren, der måske lige er begyndt eller foretrækker at holde sig til enkelte, nøje udvalgte flasker. Derfor har vi et bredt udvalg af reoler i forskellige størrelser – helt fra små, dekorative reoler med plads til seks flasker til modulreoler, der kan kombineres og udbygges nærmest i det uendelige. Vi skal her understrege, at det ene naturligvis ikke udelukker det andet. Mange ynder at opbevare selve samlingen på større reoler enten i en vinkælder – hvis man er så heldig at have sådan en – eller i f.eks. et viktualierum, mens enkelte flasker får en mere synlig plads i en mindre reol et andet sted i hjemmet.

  I denne forbindelse vil vi gerne fremhæve vores reol med navnet NOOK. Til den store samling kan du købe vores NOOK-reol med plads til hele 60 flasker, eller du kan vælge en lille model med plads til seks flasker. Det smarte er, at NOOK er designet til at kunne justeres i størrelsen ved at tilføje eller fjerne moduler. Det betyder også, at du kan bygge reolen i præcis den facon, du ønsker. Det kan være, at den skal passe ind under en skråvæg eller en trappe – dette kan nemlig lade sig gøre helt uden problemer.

  Sort, forgyldt eller stål? Du bestemmer helt selv

  Når vi taler om vinreoler i metal, er der nok mange, der tænker på en vinreol i stål – altså den blanke, skinnende af slagsen. Dem tilbyder vi også her på siden, og de er ofte et godt og klassisk valg. Du kan også gå i en anden retning ved f.eks. at vælge en forgyldt model. Det giver straks en helt anden fornemmelse af eksklusivitet og tilfører lidt ekstravagance til din lille udstillingsplatform.

  Flere af vores reoler er udformet i sort eller matsort, og også dette giver et anderledes udtryk. De er mere markante i deres udtryk, men også lette at kombinere med andre materialer som f.eks. messing eller kobber, hvis du ikke ønsker at blande for mange typer metal med forskelligt udtryk sammen i indretningen.

  Optimal opbevaring i en vinreol af metal fra Wineman.dk

  For at få den optimale smag og duft – kort sagt, det fulde potentiale – ud af din vin, skal du holde øje med et par tommelfingerregler for opbevaring:

  • Korkproppen skal holdes konstant fugtig for at slutte helt tæt

  • Vinen skal opbevares så mørkt som muligt

  • Temperaturen skal holdes konstant og ikke for høj

  Den letteste måde at holde korkproppen våd på er at opbevare vinen enten liggende eller med bunden i vejret. Det mest almindelige er at opbevare dem horisontalt, og det vil også oftest være dette, vores reoler er designet med henblik på. Når proppen ikke får lov at tørre ud og dermed måske skrumpe lidt, kan der heller ikke komme luft ned i flasken. Det er med til at sikre en optimal udvikling af vinen.

  Din vin har ikke godt af for meget lys, og derfor leveres den også ofte i mørke glasflasker. Vi ved godt, at det ikke er alle forundt at have adgang til en mørk kælder eller et viktualierum – og i sådanne tilfælde er det vigtigste, at flaskerne ikke udsættes for direkte sollys.

  Din vin har brug for ro til at udvikle sig, som den skal. Det betyder en stabil temperatur, som ikke må være for høj og ikke for lav. Gerne mellem 8 og 18 grader. Den kan bestemt ikke lide frost, så lad den ikke stå ude eller i et skur, der ikke er isoleret, hvis der er fare for minusgrader.

  Spørg os om vinreoler i metal – og alt det andet!

  Vi vil så gerne hjælpe dig med at få det optimale ud af din vin. Ofte er det rigtige udstyr en rigtig god start, og dén del er vi eksperter i. Send os en mail eller ring inden for åbningstiden, så hjælper vi dig, uanset hvilket vinrelateret spørgsmål du brænder inde med.

 • Vinreoler til væg

  Vælg en markant væghængt vinreol eller lad vinene tale for sig selv

  Ligesom vores smag i vine er forskellig, har vi også forskellige opfattelser af, hvordan den opbevares på den mest æstetisk tilfredsstillende måde. Nogle foretrækker en vinreol, der tiltrækker sig opmærksomhed og i sig selv fungerer som et statement piece i indretningen. Hvis du kan lide de iøjnefaldende løsninger, kan du f.eks. se nærmere på vores industrielle vinreol i stål. Med et råt design og plads til 10 flasker er denne model til dig, der tør sætte fuldt fokus på en lidt anderledes løsning, end du ser de fleste andre steder. Også den populære model Njord fra Vinobarto er markant i sit udseende, men trækker lidt i en anden retning – det brændte træ er rustikt og tilfører rummet varme og en fornemmelse af naturlighed.

  Er du til de mere afdæmpede løsninger, der ikke risikerer at stjæle opmærksomheden fra selve vinen, finder du flere bud på væghængte reoler til netop dette formål. Vi vil anbefale dig at se på vores modeller fra Vino Wall Rack, som er eksperter i at præsentere dine dyrebare vine på en minimalistisk og overskuelig måde. Samtidig er det her, storsamlerne får plads til den mere omfattende samling. Vores store model har plads til 36 flasker, og du kan selvfølgelig også kombinere reolerne og hænge flere op, hvis du har pladsen til det.

  Spar på pladsen med vinreoler til væg

  En af de helt store fordele ved en væghængt vinreol er, at du holder gulvarealet frit. Det betyder, at det kan være en god løsning til dig, der har begrænset plads, men ikke en tilsvarende begrænset lyst til at udvide din vinsamling. De væghængte vinreoler har naturligvis et dekorativt element i sig, men de kan også sagtens bruges i en kælder eller et viktualierum, simpelthen som en pladsbesparende løsning sammenlignet med traditionelle vinroler, der står på gulvet.

  Vores vinreoler til væg giver dine vine de bedste forhold

  Når du ser på vores sortiment af vinreoler til væg, vil du opdage, at de har en ting tilfælles: Vinene opbevares horisontalt, dvs. liggende, når du placerer dem i reolerne. Det er optimalt for vine med korkprop, fordi proppen dermed holdes konstant fugtig af vinen, hvorved den ikke “skrumper” og gør plads til, at luft kan slippe ind og forstyrre vinens udviklingsproces. Det er godt for dine vine og godt for dig, når du skal drikke dem.


  Vil du hjælpe dine vine yderligere på vej mod en sund udvikling, bør du opbevare dem uden for meget lys og i en konstant og ikke for høj temperatur. Det er ikke en katastrofe, hvis du ikke kan leve op til alle krav, men gør du dig umage for at passe godt på dine vine, får du også i sidste ende et bedre resultat og en mere nydelsesfuld smagsoplevelse.

  Nogle af vores reoler skal bære vægten af mange flasker, og derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på at montere reolerne korrekt i væggen. Brug den korrekte type rawlplugs og de rigtige skruer i forhold til det materiale, din vægge består af. Hvis du er i tvivl, anbefaler vi, at du rådfører dig med f.eks. dit lokale byggemarked.

  Lad os hjælpe dig med at finde en væghængt vinreol

  Skulle der opstå den mindste tvivl undervejs i din søgen efter en vinreol til væg, er du velkommen til at kontakte os. Vi besvarer alle henvendelser med et smil og deler gerne ud af vores store viden om vin og det rigtige tilbehør. Ring til os inden for åbningstiden eller send os en mail – vi glæder os til at hjælpe dig.

Vinreoler – flotte og funktionelle møbler til vinelskeren

Hos Wineman.dk har vi et stort udvalg af vinreoler. For vi ved, at du værdsætter din vin, og ønsker at opbevare den på bedste vis. Og præcis med den tanke i baghovedet har vi sendt vores indkøbere ud i marken efter de bedste vinreoler, der findes på markedet. Og det er lykkes os at få nogle fantastiske produkter med hjem, som vi er sikre på, at enhver vinelsker vil sætte pris på.

per page
Viser 1 - 45 ud af 66 produkter
Viser 1 - 45 ud af 66 produkter

Vinreoler i absolut bedste kvalitet

Det er i disse år blevet enormt moderne at indrette boligen med et lille 'vin-hjørne'. Faktisk ofte i stuen – hvilket kan give et råt look til boligen – ud over at det selvfølgelig emmer af livskvalitet. Til det formål, har vi også noget for enhver, hvad enten det drejer sig om et lille hotspot i stuen, eller om du skal gå all-in med indretning af en hel vinkælder. 

Hele idéen omkring vinreoler, er, at vinen bevares bedst, hvis den ligger stabilt og roligt. Derudover anbefales det at vinen opbevares på et mørkt sted (uden direkte sollys) og gerne med en forholdsvis stabil temperatur i rummet. Grunden til, at stort set alle vinreoler er designet til at flasken ligger ned, er, at det sørger for at korkproppen altid er våd, hvilket dermed gør at den er tætsluttende.

Stort udvalg i vinreoler i moderne og klassisk design 

Vi har vinreoler i stål og metal samt vinreoler i træ – heriblandt fyrretræ, ask og eg. Vores vinreoler fås i mange størrelser og kan indeholde et varierende antal flasker. Vi har løsninger fra 3 til helt op til 60 flasker pr. vinreol. Ikke nok med, at vi hos Wineman.dk har den absolut bedste kvalitet, så har vi også et stort udvalg i innovative løsninger til opbevaring af vin. Tag eksempelvis et mærke som NOOK, der kan tilpasses 100 %, som du ønsker det, og præcis i den størrelse, du har behov for og plads til i hjemmet. 

Læs eventuelt vores spændende blogindlæg her, som handler om de innovative vinreoler fra NOOK. 

Rart at vide om vinreoler og optimal opbevaring af din vine generelt 

En af de bedste tjenester, du kan gøre for dine vine – hvis du ikke allerede har gjort det – er at få dem anbragt i den bedst mulige position. For dermed sikrer du dig, at smagen og den overordnede kvalitet af vinen bevares bedst muligt. En god vinreol giver dig derfor ikke bare et praktisk møbel, hvor du kan opbevare din vin – det giver også din vin den behandling, som er bedst for den. Og naturligvis for dig i sidste ende. 

Der findes dog vinreoler, som blot er til pynt. Men hos Wineman.dk har vi kun produkter i vores sortiment, som vil din vin det bedste. Her får du netop det, som kan hjælpe dig med at sikre de bedste vinoplevelser, når det kommer til de fordelagtige ting, man kan gøre i opbevaringen. 

Er man ikke den store vinentusiast, kan man sikkert synes, at det er fint nok at sætte sin vin med bunden nedad på et bord eller i et skab. Og det kan naturligvis også lade sig gøre, uden at der er nogen, der rynker på næsen over det. Men for kendere er der nogle gode tommelfingerregler, der er værd at kende, hvis du gerne vil optimere din investering i oplevelserne med de gode vine. 

Fra de historiske vingårde til den moderne vinreol 

Allerede for hundredvis af år siden fandt vinproducenter ud af, at vinen holdt sig bedst i kældre, hvor der var mørkt og forholdsvist køligt. Her fandt de ud af, at lys og varme havde en mærkbar indvirkning på vinen, der ikke kan beskrives som behagelig. En anden ting, som de fandt tilsvarende vigtig, var at proppen skulle holdes våd. For hvis korkproppen tørrede ind, ville det få det organiske materiale til at krympe sammen og tillade en lille smule luft at slippe igennem til vinen og udløse en proces, som heller ikke gør noget godt for kvaliteten over længere tid. 

Det leder os til de tre essentielle faktorer for optimal opbevaring af vin:

 • Sørg for at holde proppen våd.

 • Opbevar så vidt muligt vinen i minimal eller svag belysning.

 • Undgå at udsætte vinen for unødig varme.

Det er netop de retningslinjer, som kan overføres direkte til nutiden – og med en vinreol kan du skabe de bedste forudsætninger for at opfylde dem alle. De praktiske vinreoler giver dig mulighed for at opbevare flere flasker et oplagt sted, der i nogen udstrækning opfylder disse faktorer, og hvor de ikke blot skal stå på jorden. Påvirkningen af lys er ikke helt så stort et problem som tidligere, da vinflasker i dag ofte er fremstillet af noget mørknet glas, hvor mindre lys slipper igennem. Du bør dog stadig undgå, at dine flasker kommer i direkte kontakt med sollys under opbevaringen. 

Proppen holdes naturligt fugtig ved at bunden af proppen fugtes af vinen, når den ligger ned. Vælg gerne en vinreol, som giver dig mulighed for at opbevare dine vine et sted i hjemmet, hvor der er køligt. En af de optimale steder er fortsat en kælder, hvor der oftest er lidt køligere end stuetemperatur og mørkere. Men det kan principielt være alle former for opbevaringsrum eller et spisekammer, der imødekommer de uskrevne regler. 

Hvordan vælger jeg den bedste vinreol til mit behov?

Det kan være svært at finde ud af, præcist hvad den bedste løsning for dig er, for der er rigtig mange forskellige produkter på markedet – og mange synspunkter. 

Handler det for dig om at inddrage vinreolen som et møbel, og som en del af din indretning i boligen, eller handler det for dig om at kunne opbevare dine flasker billigst muligt? 

Går du eksempelvis ofte på vinfestival eller elsker du at købe hele kasser med seks flasker ad gangen, så kan det anbefales at du køber en vinreol med store rum, hvor der kan være flere flasker i samme rum. Derimod, hvis du elsker nye vine og nye smagsoplevelser generelt, og dermed oftest køber en eller to flasker af den samme vin, så vil det give bedre mening for dig, at du har en vinreol, hvor flaskerne er opdelt stykvis, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over din beholdning af den pågældende vin.

Køb din vinreol hos Wineman.dk

Er du glad for vin, kan en vinreol være en rigtigt god ting at investere i. Det er en kilde til endnu bedre vin – og så er det også en nydelse at se på vinene arrangeret nydeligt i en vinreol, hvor de ligger klar til endelig at blive plukket og åbnet. 
 

Hos Wineman.dk hjælper vi dig meget gerne med vejledning og råd til købet. Skriv eller ring endelig til os inden for vores åbningstid, hvis du har spørgsmål eller lignende. Så er vi sikre på, at vi nok skal finde en rigtig god vinreol til dig.