Vinreol | Stort udvalg | Prisgaranti | Hurtig levering | Wineman.dk - Wineman ApS

Vinreoler 

Der er 49 produkter.

En vinreol er en flot og praktisk måde at opbevare og udstille dine vine på. En vinreol giver dig mulighed for at have adgang til dine vine, når du ønsker det, og samtidig give de bedste vilkår for vinens levetid og smag.

per side
Viser 1 - 45 ud af 49 produkter
Viser 1 - 45 ud af 49 produkter

Vinreol – et flot og funktionelt møbel til vinelskeren

Hos Wineman.dk har vi et stort udvalg af vinreoler. For vi ved, at du værdsætter din vin og derfor også ønsker at opbevare de gyldne dråber på bedste vis. Og med præcis dette in mente har vi sendt vores indkøbere på en mission: Find markedets bedste vinreoler. Til det må vi bare sige ‘mission completed’. Det er nemlig lykkedes os at få nogle fantastiske produkter med hjem, som vi er sikre på, at enhver vinelsker vil sætte pris på.

Giv din vin de bedste betingelser med en vinreol 

Hele idéen omkring vinreoler er centreret om, at vinen bevares bedst, hvis den ligger stabilt og roligt. Grunden til at stort set alle vinreoler er designet til, at flasken ligger ned, er, at det sørger for, at korkproppen altid er våd. Når korkproppen er fugtig, er du sikker på, at flasken er tætsluttende.

Når du gerne vil give din vin de bedste betingelser, er du kommet langt ved at lægge flaskerne i en vinreol. Men du skal derudover også sørge for at stille din vinreol et mørkt sted uden direkte sollys og gerne med en forholdsvis stabil temperatur i rummet. På den måde holder din vin sig i topform – klar til at blive nydt, når du har muligheden.

Stort udvalg af eksklusive vinreoler i bedste kvalitet 

Det er de senere år blevet enormt moderne at indrette boligen med et lille vinhjørne eller en decideret vinkælder. Det kan bidrage med et eksklusivt udtryk til boligen, samtidig med at eksklusiv vinopbevaring selvfølgelig emmer af livskvalitet.

Hos Wineman.dk har vi vinreoler til ethvert hjem, hvad enten det drejer sig om en smal vinreol til et lille hotspot i stuen, eller om du har planer om at gå all-in med indretning af en hel vinkælder. Se vores udvalg af vinreoler: 

Vores vinreoler fås i mange størrelser og kan indeholde et varierende antal flasker. Vi har løsninger fra 3 helt op til 60 flasker pr. vinreol. Ikke nok med, at vi hos Wineman.dk har den absolut bedste kvalitet, så har vi også et stort udvalg i innovative løsninger til opbevaring af vin. Tag eksempelvis et mærke som NOOK, hvor reolen kan tilpasses 100 % efter dine ønsker og til lige den størrelse, du har behov for og plads til i hjemmet. Læs vores spændende blogindlæg her om de innovative vinreoler fra NOOK.

Godt at vide om vinreoler og optimal opbevaring af dine vine 

En af de bedste tjenester, du kan gøre for dine vine – hvis ikke du allerede har gjort det – er at få dem anbragt i den bedst mulige position. På denne måde sikrer du dig, at smagen og den overordnede kvalitet af vinen bevares bedst muligt. En god vinreol giver dig derfor ikke bare et praktisk møbel, hvor du kan opbevare din vin – den giver også din vin den behandling, som er bedst for den. Og naturligvis for dig i sidste ende. 

Der findes dog vinreoler, som blot er til pynt. Men hos Wineman.dk har vi kun produkter i vores sortiment, som vil din vin det bedste. Her får du netop opbevaringsløsninger, som kan hjælpe dig med at sikre de bedste vinoplevelser. 

Er du ikke den store vinentusiast, så vil du sikkert synes, at det er fint nok at sætte sin vin med bunden nedad på et bord eller i et skab. Det kan naturligvis også lade sig gøre, uden at der er nogen, der rynker på næsen over det. Men for vinkendere er der nogle gode tommelfingerregler, der er værd at kende til, hvis du gerne vil optimere din investering i oplevelserne med de gode vine. Dem gennemgår vi i det følgende. 

Fra de historiske vingårde til den moderne vinreol 

Allerede for hundredvis af år siden fandt vinproducenter ud af, at vinen holdt sig bedst i kældre, hvor der var mørkt og forholdsvist køligt. Her kom de frem til, at lys og varme havde en mærkbar uønsket indvirkning på vinen. En anden ting, som de fandt tilsvarende vigtig i opbevaring af vin, var, at proppen skulle holdes våd. For hvis korkproppen tørrede ind, ville det få det organiske materiale til at krympe sammen og tillade en lille smule luft at slippe igennem til vinen. Dette ville udløse en proces, som ikke ansås som gavnlig for kvaliteten af vinen over længere tid. Disse fund leder os til de tre essentielle faktorer for optimal opbevaring af vin:

  • Sørg for at holde proppen våd ved at lægge flasken ned

  • Opbevar så vidt muligt vinen i minimal eller svag belysning

  • Undgå at udsætte vinen for unødig varme

Ovenstående punkter udgør retningslinjer for korrekt opbevaring af vin – og med en vinreol kan du skabe de bedste forudsætninger for at opfylde dem alle. De praktiske vinreoler giver dig mulighed for at opbevare flere flasker et velvalgt sted, der opfylder punkterne, i stedet for blot at stå på gulvet. Dog skal det siges, at påvirkningen af lys ikke er helt så stort et problem som tidligere, da vinflasker i dag ofte er fremstillet af noget meget mørkt glas, hvor mindre lys slipper igennem. Du bør dog stadig undgå, at dine flasker kommer i direkte kontakt med sollys under opbevaringen. 

Proppen holdes naturligt fugtig, ved at bunden af proppen fugtes af vinen, når den ligger ned. Vælg gerne en vinreol, som giver dig mulighed for at opbevare dine vine et sted i hjemmet, hvor der er køligt. Et af de optimale steder er fortsat en kælder, hvor der oftest er lidt køligere end stuetemperatur og mørkere. Men det kan principielt være alle former for opbevaringsrum eller et spisekammer, der imødekommer de uskrevne regler, som er listet ovenfor. 

Hvordan vælger jeg den bedste vinreol til mit behov?

Det kan være svært at finde ud af, præcist hvad den bedste vinreol-løsning for dig er, for der er rigtig mange forskellige produkter på markedet – og ikke mindst mange synspunkter. Handler det for dig om at inddrage vinreolen som et møbel i din indretning i boligen, eller er det vigtigste for dig at kunne opbevare dine flasker billigst muligt? 

Går du eksempelvis ofte på vinfestival, eller elsker du at købe hele kasser med seks flasker ad gangen, så vil vi anbefale, at du køber en vinreol med store rum til flere flasker i samme rum. Hvis du elsker nye vine og nye smagsoplevelser generelt og dermed oftest køber en eller to flasker af den samme vin, så vil det give bedre mening for dig, at du har en vinreol, hvor flaskerne er opdelt stykvis, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over din beholdning af den pågældende vin.

Køb din vinreol hos Wineman.dk

Er du glad for vin, kan en vinreol være en rigtig god ting at investere i. Det er en kilde til endnu bedre vin, og så er det også en nydelse at se på vinene arrangeret nydeligt i en vinreol, hvor de ligger klar til endelig at blive valgt ud og åbnet. 

Hos Wineman.dk hjælper vi dig meget gerne med vejledning og råd til købet. Ring endelig til os på tlf. +45 71 99 29 25 eller send en mail til info@wineman.dk, hvis du har spørgsmål eller lignende. Så er vi sikre på, at vi nok skal finde en rigtig god vinreol til dig.