Proptrækker | Køb klassisk & elektrisk vinoplukker + gaveæsker

Tilbud

Proptrækkere 

Der er 13 produkter.

Proptrækkere – vinelskerens mest uundværlige stykke værktøj

Det siger måske lidt sig selv. Uden en proptrækker eller anden form for vinoplukker er det svært at få adgang til vinens glæder. En proptrækker er derfor ganske uundværlig og skal egentlig kun have én funktion, nemlig at åbne din vin. Det betyder dog ikke, at du ikke kan gøre lidt ekstra ud af det og vælge en proptrækker i et iøjnefaldende design eller med smarte ekstrafunktioner.

Her på siden finder du alt, hvad hjertet begærer af proptrækkere – uanset om du er på jagt efter en elektrisk proptrækker, en vinåbner med lufttryk eller en flot gaveæske til en vin-connoisseur, du holder af.

Viser 1 - 13 ud af 13 produkter
Viser 1 - 13 ud af 13 produkter

Gå på opdagelse i vores store udvalg af proptrækkere

Ser du den klassiske metal-proptrækker for dig, når snakken falder på åbning af vin? Så er du nok på linje med de fleste. Klassikeren med de lange “vinger” åbner effektivt alle typer vin med korkprop og er glimrende at have ved hånden, når der skal fyldes vin i glasset. Men hvorfor ikke også tage et kig på de mange andre muligheder, der findes? I vores håndplukkede udvalg finder du bl.a.:

  • Elektriske proptrækkere, der gør vinoplukningen legende let

  • Air pump-vinåbnere, der bruger lufttryk til at trække proppen op

  • Løftearmsproptrækkere, der åbner vinflasken med et genialt system

  • Proptrækkere i smukke og anderledes design, der vil imponere dine gæster

  • Og så selvfølgelig de helt klassiske, enkle proptrækkere

Det handler blot om at dykke ned i sortimentet og finde den type oplukker, der tiltaler dig. Er du vild med elektronik og gadgets eller mere tilhænger af de klassiske dyder og den enkle tilgang? Uanset hvad finder du helt sikkert en proptrækker, du kan bruge.

Med en elektrisk proptrækker skal du blot trykke på en knap

Den elektriske proptrækker sikrer dig både point på bekvemmeligheds- og coolness-skalaen. Det har faktisk aldrig været lettere at åbne en flaske vin; du skal bogstaveligt talt bare trykke på en knap. Med til de fleste af vores elektriske proptrækkere følger også en folieskærer og det USB-kabel, du skal bruge for at lade proptrækkeren op.

En elektrisk proptrækker kan typisk klare mere end 30 flasker på en enkelt opladning, og proppen trækkes op på mindre end 10 sekunder. Den er derfor helt genial til større selskaber, hvor der skal åbnes mange flasker ad gangen – du slipper for det manuelle arbejde med at trække de mange flasker op, og så går det tilmed hurtigt, så gæsterne kan få slukket tørsten uden at skulle vente utålmodigt på næste glas.

Air pump-vinåbnere åbner din vinflaske ved hjælp af lufttryk

Ligesom den elektriske proptrækker er en air pump-vinåbner et smart, lille instrument, som hjælper dig med at åbne vinflasken uden de fysiske anstrengelser, det sommetider indebærer. I vores sortiment finder du air pump-vinåbnere i både metal og plastic, ligesom vi fører en smart lommemodel.

Teknikken med at åbne vinflasken ved hjælp af lufttryk fungerer kort fortalt ved, at vinåbnerens spidse nål sættes fast i korkproppen. Herefter skal du pumpe med håndtaget 5-10 gange for at pumpe luft ind bag ved proppen, som langsomt vil løsne sig, stige opad og være nem at fjerne fra flasken. Med en proptrækker af denne type kan du løsne selv de mest genstridige korkpropper helt uden at få sved på panden.

Find proptrækkere i design og materialer, der imponerer

En du en sand vin-connoisseur, er du sikkert også vild med at imponere med din store viden om vine – og ikke mindst din samling af stilfuldt tilbehør. Det rigtige tilbehør kan hæve oplevelsen af en god vin til noget helt særligt, og det gælder især for det visuelle udtryk. Er der kræset for design og materialer, er det lettere at skabe en fantastisk helhedsoplevelse omkring din yndlingsvin.

Når du leder efter en eksklusiv proptrækker med det helt rigtige udseende, og som ligger helt rigtigt i hånden, må du ikke snyde dig selv for at se nærmere på en Laguiole-proptrækker. Laguiole har eksisteret i mere end 150 år, og den lange erfaring mærkes tydeligt i det gennemførte design og følelsen, når du holder proptrækkeren i hånden. Proptrækkeren har et smukt træindlæg, og folieskæreren er indbygget.

Kender du løftearmsproptrækkeren og dens geniale system?

En løftearmsproptrækker kaldes også en kaninproptrækker eller en houdiniproptrækker – kært barn har som bekendt mange navne. Proptrækkeren findes i mange forskellige varianter, som alle har det tilfælles, at et par “arme” holder proptrækkeren fast om flaskens hals, mens du med et håndtag trykker proptrækkerens spiral ned gennem korkproppen. Herefter kan proppen let trækkes op helt uden anstrengelser.

Vores proptrækkere fra Pulltex bygger på en videreudvikling af løftearmsteknologien og er derfor særdeles populære. Du kan få dem med håndtag i forskellige eksklusive materialer som ben, horn og rosentræ, som betyder, at de ligger ekstra godt i hånden. De oser af kvalitet og vil uden tvivl opgradere din vinsamling og det samlede indtryk, når du serverer en af dine yndlingsflasker for dine gæster.

Den enkle og klassiske proptrækker passer til enhver lejlighed

Som du kan se, tilbyder vi en lang række proptrækkere med forskelligt udseende og forskellig teknologi. Der er både noget til dig, der elsker elektroniske dimser og dig, der sætter pris på godt håndværk og eksklusive materialer. Og så er der selvfølgelig noget til dig, der sætter pris på det traditionelle – som fx den klassiske proptrækker, der ikke har ændret sig gennem mange, mange år.

Proptrækkeren består af en ring, der sættes ned over flaskens hals, en spiral og to vinger. Når du drejer spiralen ned i flasken, hæver de to vinger sig – og når du presser dem ned igen, løftes proppen op af flaskens hals. Ulempen ved denne type oplukker er, at den kan kræve en hel del finger- og armkræfter, hvis proppen er genstridig. Fordelen er, at den er enkel, og at de fleste ved, hvordan den skal betjenes. Derudover er udseendet så klassisk, at proptrækkeren nærmest er et symbol på vinkulturen og den nydelse, der er forbundet med at trække en fantastisk årgangsvin op.

Giv en gaveæske til vinelskeren, der har alt

Fødselsdage, jul, fars dag og mors dag. Der er anledninger nok til at give gaver, og sommetider kan det være svært at finde på den helt rigtige gave, der både er personlig og anvendelig. Det kan vores gaveæsker måske være løsningen på.

En gaveæske med en flot vinoplukker og alt det nødvendige tilbehør er den perfekte gave til en, der holder af god vin. Ved du, at gavens modtager er vild med elektronik og sjove gadgets, vil en gaveæske med en elektrisk proptrækker uden tvivl give smil på læben. Der findes også varianter med de smarte air pump-proptrækkere, hvis modtageren foretrækker en proptrækker, der ikke skal lades op. Med i gaveæskerne følger typisk forskelligt tilbehør som vinilter, folieskærer og en vinprop. Du kan læse mere om æskerne ved at klikke dig ind på dem.

Sådan opbevarer du en åben flaske vin

Du har anskaffet dig en smart proptrækker og har åbnet et par gode flaske vin til dine gæster og dig. Men nu er gæsterne gået hjem, du er på vej i seng – og der er stadig en halv flaske tilbage. Kan den gemmes, eller må du bare affinde dig med, at de dyre dråber går til spilde? Det afhænger af mange forskellige ting, men vi vil alligevel forsøge at give dig et svar her.

Den første afgørende faktor er, hvor meget vin der er tilbage i flasken. Jo mindre vin, der er tilbage i flasken, jo mere ilt er der også plads til. Og det er netop oxideringen fra ilten, vi gerne vil undgå. Vinens alder spiller også en rolle. En ung vin kan bedre holde sig til dagen efter end en ældre vin.

Det er aldrig optimalt at gemme en åben flaske vin, men kan du selv gøre noget for at opbevare vinen bedre? Ja, det kan du godt. Du kan fx bruge en vinstopper med vakuumpumpe, som suger luften ud af flasken og skaber vacuum for at undgå iltning. Du kan også blot sætte proppen på flasken igen og opbevare den stående i køleskabet. Når flasken står op, er vinens overflade mindre, end når den ligger ned, og du nedsætter iltningen.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Kunne du tænke dig at vide mere om en bestemt proptrækker i vores sortiment? Har du brug for hjælp til at vælge den helt rigtige gaveæske? Uanset hvilket spørgsmål du mangler svar på, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi elsker vinens verden, og vi vil meget gerne hjælpe dig med at købe det helt rigtige udstyr til at få det optimale ud af din vin. Kontakt os på telefon 71 99 29 25 eller send en mail til info@wineman.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.