Vintilbehør - Wineman.dk ApS

Vintilbehør  Der er 97 produkter.

Vælg en underkategori:

 • Proptrækkere

  En proptrækker er selvfølgelig nødvendigt da den åbner op for det vineventyr du nu skal på. Uden den ville du ikke kunne nå vinen. Hos Elskvin elsker vi vin, og vi har derfor en masse proptrækkere så du kan finde den der lige passer til din smag. Ønsker du at sætte pomp og pragt på dit køkkenudstyr kan du vælge en af vores proptrækkere i sort, der er formet som en vinflaske. Med denne bliver det aldrig kedeligt at åbne en flaske vin. Ønsker du derimod noget nemt og simpelt kan du vælge vores elektriske proptrækker. Her behøver du ikke have nogen råstyrke. Med denne kan du fjerne enhver prop med en bevægelse. De trækker proppen for dig, det eneste du skal gøre, er at trykke på en knap. Den er ligesom den tidligere nævnte lavet i sort, og passer ind i ethvert køkken. Ønsker du derimod noget mere traditionelt findes det også hos Elskvin. Vi Sælger indtil flere proptrækkere i det traditionelle look. Vi ønsker at finde noget alle kan lide.

 • Servering af vin

  Vinkendskab er en del af vinserveringen, men en anden er selvfølgelig looket. Hos Elskvin går vi meget op i at muligheden for at få alt til at se flot ud skal være der. Smagen er det centrale over alt, men dette kan klares med en vin-ilter og et vinkøleskab. Men som alle ved er førstehåndsindtrykket vigtigt, og dette kommer fra udseendet. Med en serverings metode fra Elskvin, vil du imponere alle i rummet med dit fantastiske set-up. Tager du for eksempel vores iSommelier Pro – Bordeaux kan du få vinen stillet frem på den mest interessante måde. Med denne kan du stille vinen frem på en platform der matcher din flotfarede rødvin. Men udover bare at se flot ud ilter den også din vin. Og den gør det i en hurtigere proces, end hvis du vipper glasset. Med både en flot serverings mulighed og en en platform der ilter din vin for dig, kan du ikke gå forkert i byen. Elskvin ønsker at hjælpe dig til den bedst mulige smagsoplevelse.

 • Vingavesæt

  Mange giver en vin hvis de skal til fødselsdag eller indflytterfest. Dette er også en af de bedste gaver man kan få, for hvem elsker ikke en god flaske vin en dejlig sommeraften på terrassen? Men har du hørt om vingavesæt? Disse kommer i 9 forskellige varianter, og til vidt forskellige priser. Med et vingavesæt kan du ikke gå forkert. Er en af dine venner lige flyttet hjemmefra og har de ikke lige hvad det kræver at lave en god vinaften for vennerne? Så kan du nu hjælpe dem på vej. Med et af vores mange vingavesæt kan du give dem lige hvad de mangler. I vores udviklede samfund er kultur blevet en stor del af de meget omtalte emner, og når man snakker om kultur kan man ikke gøre det uden et glas vin i hånden. I vore tid er det mere forventet end førhen at folk har hvad det kræver at poppe en vin op. Derfor giver vi nu muligheden for at du kan være med på bølgen. Bare fordi det hedder et vingavesæt behøver du ikke købe det som en gave. Står du lige og mangler de sidste par ting til dit vininventar, så kan du med sikkerhed finde lige det du mangler hos os. I vores vingavesæt finder du forskellige ting alt efter hvilken en du vælger. Vi har for eksempel en flot præsentere gaveæske med en flot proptrækker så du kan få den længe eftertragtede vin åbnet, et krølleformet termometer så du kan se om vinen har lige præcis den perfekte temperatur, en flaskeprop så vinen ikke få for meget ilt skulle du nu ikke blive færdig med vinen, en Non-dryp ring så du undgår de meget stædige vinpletter der kan komme og til sidst men ikke mindst en skænkeprop så det er nemmere at hælde vinen op i de flotte vinglas og samtidigt undgå spild. Så står du lige og mangler nogle vin-remedier, så er Elskvin lige din side.

 • Vinpropper

  Har du åbnet en flaske vin og nydt den, men du ser der er en halv flaske tilbage du ikke kan drikke? Så er vinproppen din redningsmand. Man ønsker ikke at lade en vin stå åben for længe, så for vinen nemlig for meget ilt, og bliver hurtigt overmodnet. En vinprop kan redde din vin. Med en vinprop undgår du at vinen får for meget ilt, skulle den stå natten over. Hos Elskvin tilbyder vi 4 forskellige propper, der forhindrer din vin i overmodning. Vi har for eksempel en vakuum vinprop. Denne er perfekt hvis du ønsker at gemme vinen. Du sætter blot proppen uden på vinens åbning og så lukker vinproppen tæt om flasken og forhindrer ekstra luft i at komme ind. Ønsker du derimod noget anderledes har vi også en iFavine preserver pro. Denne er mere teknisk indstillet og sender argon-gas ned i den tætlukkede vinflaske, derefter sendes luften ud igennem proppen og holder dermed din vin ekstra frisk, så den er klar til at blive nydt den næste dag. Med en sådan prop, går intet af smagsoplevelsen til spilde.

 • Vinkøler

  Når du endelig har serveret din vin, skal den selvfølgelig ikke blive for varm. Det upraktiske ved at lade vinen stå på bordet uden nogen form for nedkølingsmetode er at den vil tilpasse sig temperaturen omkring den. Det betyder at hvis den står i en varm stue ved 20-23 grader celsius vil vinen langsomt blive for varm, men står den derimod i koldere omgivelser vil den langsom sænke sin temperatur. Dette har Elskvin selvfølgelig også en løsning på. Vi har 5 forskellige typer af vinkølere. Der er noget til enhver smag. Ønsker du noget med en humoristisk sans kan du vælge en MAÎTRE flaskekøler. Denne trækkes ned over flasken og din flaske har nu et flot jakkesæt på. Ønsker du derimod noget der fylder mindre og ser mere minimalistisk ud kan en Winchill-vinkøler også vælges. Denne er ikke kun en vinkøler men også en skænkeprop. Du fører den blot ned i vinen når du har åbnet den, og så holdes vinen på den rigtige temperatur.

 • Rengøring & opbevaring

  Når du så har nydt din vin, kommer den mindre sjove del, nemlig rengøringen. Mange putter deres glas direkte i opvaskemaskinen. Dette slider hurtigt på glassene, hvilket er en irriterende detalje over længere tid. Derudover har vinglas en sådan opbygning at de nemmere vælter i opvaskemaskinen hvilket kan knuse glassene. Men her hos Elskvin ønsker vi at vedligeholde alle vinglas. Derfor har vi selvfølgelig en løsning på dette problem. Hos os kan du få nogle silikone greb til opvaskemaskinen. Med de smarte silikone-greb til opvaskemaskinen kan du sørge for at dine glas er hele og uden ridser når de kommer ud af opvaskemaskinen. Sættet indeholder 4 styks så du kan passe på alle dine glas når vennerne har været forbi. Med disse undgår du at skulle købe nye glas hver gang du har haft besøg.

 • Korkpropper

  Find en korkprop eller vinprop til ethvert formål hos wineman.dk. Vi har et bredt udvalg af forskellige typer korkpropper. Du kan både finde korkpropper samt kunststofpropper i højeste kvalitet.

  Uanset om du er amatør eller professionel vinbonde, der går og hygger med produktion af vin, eller om du er en kreativ sjæl, så har vi de bedste priser til dig. 

  De seneste år er det blevet meget populært at bruge kork i sin indretning, og specielt korkpropper har fået plads i mange hjem. For mange, er korkpropper et symbol på livskvalitet, og mange bruger i dag derfor opbevaringsløsninger til korkpropper, hvor de gemmer korkproppen hver gang de har nydt en god flaske druer. Hvis du netop har igang sådan en samling, så er vores korkpropper et godt kickstart til din samling. 

per page
Viser 1 - 90 ud af 97 produkter
Viser 1 - 90 ud af 97 produkter
Vintilbehør

Hos Elskvin har vi forskellige typer af vintilbehør, deriblandt proptrækkere, remedier til servering af vin, nogle flotte vingavesæt, forskellige typer af vinpropper, smukke vinkøler, og de helt perfekte remedier til rengøring og opbevaring af dine vinglas og karafler.Er du en rigtig vinspecialist? Hvis du har alle de rigtige remedier til vinen, så kan du formentligt tjekke den boks af. Viden om vin er ikke nok til at imponere vennerne længere desværre. Nu bliver man også nødt til at have alle de gode gadgets til vinen. Når man så taler om de rigtige ting til vinen, så kan man selvfølgelig diskutere hvad de består af, men det er selvfølgelig op til en selv hvor langt man vil gå, hos Elskvin går vi hele vejen, og du må gerne gå med os.