Vintilbehør | Stort udvalg af tilbehør til vin hos Wineman.dk - Wineman.dk ApS

Vintilbehør  Der er 102 produkter.

Vælg en underkategori:

 • Proptrækkere

  En proptrækker er selvfølgelig nødvendigt da den åbner op for det vineventyr du nu skal på. Uden den ville du ikke kunne nå vinen. Hos Wineman.dk elsker vi vin, og vi har derfor en masse proptrækkere så du kan finde den der lige passer til din smag. Ønsker du at sætte pomp og pragt på dit køkkenudstyr kan du vælge en af vores proptrækkere i sort, der er formet som en vinflaske. Med denne bliver det aldrig kedeligt at åbne en flaske vin. Ønsker du derimod noget nemt og simpelt kan du vælge vores elektriske proptrækker. Her behøver du ikke have nogen råstyrke. Med denne kan du fjerne enhver prop med en bevægelse. De trækker proppen for dig, det eneste du skal gøre, er at trykke på en knap. Den er ligesom den tidligere nævnte lavet i sort, og passer ind i ethvert køkken. Ønsker du derimod noget mere traditionelt findes det også hos Wineman.dk. Vi Sælger indtil flere proptrækkere i det traditionelle look. Vi ønsker at finde noget alle kan lide.

 • Servering af vin

  Vinkendskab er en del af vinserveringen, men en anden er selvfølgelig looket. Hos Wineman.dk går vi meget op i at muligheden for at få alt til at se flot ud skal være der. Smagen er det centrale over alt, men dette kan klares med en vin-ilter og et vinkøleskab. Men som alle ved er førstehåndsindtrykket vigtigt, og dette kommer fra udseendet. Med en serverings metode fra Wineman.dk, vil du imponere alle i rummet med dit fantastiske set-up. Tager du for eksempel vores iSommelier Pro – Bordeaux kan du få vinen stillet frem på den mest interessante måde. Med denne kan du stille vinen frem på en platform der matcher din flotfarede rødvin. Men udover bare at se flot ud ilter den også din vin. Og den gør det i en hurtigere proces, end hvis du vipper glasset. Med både en flot serverings mulighed og en en platform der ilter din vin for dig, kan du ikke gå forkert i byen. Wineman.dk ønsker at hjælpe dig til den bedst mulige smagsoplevelse.

 • Vingavesæt

  Mange giver en vin hvis de skal til fødselsdag eller indflytterfest. Dette er også en af de bedste gaver man kan få, for hvem elsker ikke en god flaske vin en dejlig sommeraften på terrassen? Men har du hørt om vingavesæt? Disse kommer i 9 forskellige varianter, og til vidt forskellige priser. Med et vingavesæt kan du ikke gå forkert. Er en af dine venner lige flyttet hjemmefra og har de ikke lige hvad det kræver at lave en god vinaften for vennerne? Så kan du nu hjælpe dem på vej. Med et af vores mange vingavesæt kan du give dem lige hvad de mangler. I vores udviklede samfund er kultur blevet en stor del af de meget omtalte emner, og når man snakker om kultur kan man ikke gøre det uden et glas vin i hånden. I vore tid er det mere forventet end førhen at folk har hvad det kræver at poppe en vin op. Derfor giver vi nu muligheden for at du kan være med på bølgen. Bare fordi det hedder et vingavesæt behøver du ikke købe det som en gave. Står du lige og mangler de sidste par ting til dit vininventar, så kan du med sikkerhed finde lige det du mangler hos os. I vores vingavesæt finder du forskellige ting alt efter hvilken en du vælger. Vi har for eksempel en flot præsentere gaveæske med en flot proptrækker så du kan få den længe eftertragtede vin åbnet, et krølleformet termometer så du kan se om vinen har lige præcis den perfekte temperatur, en flaskeprop så vinen ikke få for meget ilt skulle du nu ikke blive færdig med vinen, en Non-dryp ring så du undgår de meget stædige vinpletter der kan komme og til sidst men ikke mindst en skænkeprop så det er nemmere at hælde vinen op i de flotte vinglas og samtidigt undgå spild. Så står du lige og mangler nogle vin-remedier, så er Wineman.dk lige din side.

 • Vinpropper

  Har du åbnet en flaske vin og nydt den, men du ser der er en halv flaske tilbage du ikke kan drikke? Så er vinproppen din redningsmand. Man ønsker ikke at lade en vin stå åben for længe, så for vinen nemlig for meget ilt, og bliver hurtigt overmodnet. En vinprop kan redde din vin. Med en vinprop undgår du at vinen får for meget ilt, skulle den stå natten over. Hos Wineman.dk tilbyder vi 4 forskellige propper, der forhindrer din vin i overmodning. Vi har for eksempel en vakuum vinprop. Denne er perfekt hvis du ønsker at gemme vinen. Du sætter blot proppen uden på vinens åbning og så lukker vinproppen tæt om flasken og forhindrer ekstra luft i at komme ind. Ønsker du derimod noget anderledes har vi også en iFavine preserver pro. Denne er mere teknisk indstillet og sender argon-gas ned i den tætlukkede vinflaske, derefter sendes luften ud igennem proppen og holder dermed din vin ekstra frisk, så den er klar til at blive nydt den næste dag. Med en sådan prop, går intet af smagsoplevelsen til spilde.

 • Vinkøler

  Nyd fordelene ved at bruge en vinkøler – hver gang

  Noget af det, som kan irritere os, der elsker vin lidt mere end den gennemsnitlige dansker, er når du glemmer at nyde vinen, mens den har den helt rigtige temperatur. Så skal du pludselig affinde dig med, at oplevelsen af vinen ikke er nær så god, som den kunne have været. Og det er faktisk noget, der sker, uanset hvor god den vin, du har åbnet, er. Det er måske endda endnu mere ærgerligt at drikke en potentielt rigtigt god vin ved en temperatur, hvor den ikke lever op til sit ypperste. 

  Selvom det hjælper, er problematikken ikke helt løst ved at opbevare dine vine i et dedikeret vinkøleskab eller i en veltempereret vinkælder, hvis du er heldig at have adgang til sådan én. For så snart du fjerner vinen fra sine kølende omgivelser og trækker proppen ud, begynder den proces, der i værste fald kan reducere kvaliteten af vinen mere og mere, for hvert minut der går. 

  Men det problem er heldigvis til at løse effektivt med en vinkøler. Og med en vinkøler fra Wineman.dk giver du dig selv og eventuelt de gæster, du er vært for ved en given anledning, de bedste forudsætninger for at nyde de gyldne dråber. For når du endelig har serveret din vin, skal den selvfølgelig ikke blive for varm i en fart. Det upraktiske ved at lade vinen stå på bordet uden nogen form for nedkølingsmetode er, at den vil tilpasse sig temperaturen omkring den. Det betyder, at hvis den står i en varm stue eller ved et sommerligt arrangement udendørs ved en temperatur på 20-23 grader celsius, vil vinen langsomt blive for varm – men står den derimod i køligere omgivelser, vil den langsom sænke sin temperatur eller holde den temperatur, som eksempelvis en god hvidvin bør serveres og drikkes ved.

  Her er fem gode grunde til at købe en vinkøler

  • - En vinkøler løfter dine hjemlige oplevelser med hvidvine og mousserende vine markant. 

  • - En hvidvin er en ret billig måde at løfte kvaliteten af dine vine på sammenlignet med andet tilsvarende temperaturregulerende udstyr til hjemmet.

  • - En god vinkøler kan fungere som et stilfuldt socialt samlingspunkt, der gør oplevelsen af at nyde et godt glas vin speciel og mere eksklusiv uden nødvendigvis at være alt for højtidelig.

  • - I forhold til, hvor stor nydelse en vinkøler kan give dig som vinelsker, er det ikke noget, der kræver særligt meget besvær; den er nem at opbevare og nem at finde frem i en fart, når du for eksempel får uventet besøg.

  • - En vinkøler er et bæredygtigt og transportvenligt alternativ eller en oplagt tilføjelse til de dedikerede vinkøleskabe.   

  I de nedenstående afsnit vil vi uddybe nogle af de gode grunde til at købe en vinkøler og også give dig et par tips med på vejen til at få det bedste ud af den. Brug eventuelt vores tips til at spore dig ind på, hvilken model, der er den mest ideelle for dig.

  Vær opmærksom på, hvad den ideelle temperatur for din vin er

  Det er klart, at du sørger for at holde dine vine behørigt afkølede, når du opbevarer dem i dit køleskab. Og måske har du som sagt et dedikeret køleskab, hvor du opbevarer din vin i dag. Det er naturligvis en god ting. Men hvis du ikke har et decideret vinkøleskab, er en vinkøler en rigtigt god og effektiv løsning til at skabe den rigtige temperatur for vinen. For den temperatur, der findes i dit almindelige køleskab, er ikke altid den optimale temperatur. Det er fordi, dit køleskab helst skal holde en bestemt middeltemperatur, der for eksempel også egner sig til opbevaring af forholdsvist følsomme fødevarer som kød, grøntsager, mælkeprodukter – og altså af og til også vin, som rettelig er mindre følsom end de fleste af de varer, vi nævner her. 

  Problemet med køleskabet er altså, at det er svært at optimere de fleste køleskabe til én specifik ting. Og her er det ofte vinen, der underprioriteres, i og med at den nok skal holde sig i lang tid. En vinkøler er derfor en vigtig tilføjelse til dig, som har brug for at holde vinen klar til at blive nydt – selv længe efter, at du har åbnet den. Og hvem her i verden ønsker sig ikke lidt mere nydelse i livet gennem en vinkøler, som du kan bruge igen og igen?

  Sørg derfor for at vælge en god vinkøler, der passer dig og dit behov. For der er stor sandsynlighed for, at det kan blive svært at undvære den ved middagsbordet, særlige lejligheder og de varme sommeraftener under den åbne himmel.

  Vinkøleren: Et sikkert hit til alle lejligheder og anledninger

  I modsætning til de køleskabe, man kan få, der kræver specialiseret teknik, strøm og konstant vedligehold, er en vinkøler et omkostningseffektivt alternativ, der kan give dig noget nær det samme niveau af værdi og glæde, når alt kommer til alt. I hvert fald kan vinkøleren noget, som vinkøleskabet ikke kan. Og så kræver de kun minimalt vedligehold, da der ikke er nogen elektroniske dele som i de øvrige apparater til nedkøling af vin. 

  Det er således et redskab, der bare virker og på ingen måde skaber grund til bekymring. Et sikkert hit, hvis du holder af at gøre lidt ekstra ud af tingene og gøre dine smagsoplevelser noget bedre på en måde, der er enormt let at håndtere. 

  Når først du har anskaffet dig en god vinkøler, kan du hurtigt tage den i brug, lige når du skal bruge den. Selv når der kommer uventede gæster, du gerne vil byde på en lækker forfriskning i farten. Mens de fine vinkøleskabe repræsenterer det ypperste inden for nedkøling af vine, er vinkøleren et rigtigt fint og meget billigere alternativ, som også er en håndterbar og praktisk løsning, der ikke kræver nogen større ombygning eller nyindretning for at skaffe den nødvendige plads. Den mest væsentlige forskel er, at du har mulighed for at opbevare en enkelt flaske vin (med nogle modeller lidt flere) ad gangen. 

  Men når du blot har brug for at holde vinen på bordet kølig til en social sammenkomst eller på en hyggelig aften med god vin, er en vinkøler alt, hvad du har brug for. 

  Markante fordele med få midler

  Du kan naturligvis bruge din vinkøler fuldstændig, som du har lyst til. Brug den for eksempel også til de andre sommerdrikke på de varme dage, hvor solen står højt på himlen, og der gerne må være lidt mere schwung over serveringen. Læg patentflasken med den hjemmelavede hyldeblomstsaft eller kombucha i vinkøleren – og straks præsenterer den sig langt mere indbydende og eksklusivt, samtidig med at den kolde drik giver den læskende fornemmelse, du har brug for i varmen på en nydelig og afkølende facon.

  Vinkøleren er tilmed en klassiker, der også er meget mere miljøvenlig end sine avancerede elektroniske pendanter. Nyd dine drikke med langt bedre samvittighed angående naturen, mens du nyder, at din køler bare er… cool. For at bruge vinkøleren er bare en effektiv måde at lægge en særligt god stil for dagen, når tingene gerne må være fuldstændigt efter bogen og måske lidt mere til.

  Er der jævnligt grund til at fejre succeserne her i livet, er vinkøleren en ting, der sætter ekstra streg under det gode ved alting. Til dem, der holder af at åbne en flaske champagne, når der er noget at glæde sig over eller noget at fejre. Et klassisk element, som hører sig til hos dem, der sætter pris på traditioner og at have styr på det behørige tilbehør. Hos os – der har alt, hvad du skal bruge, i tilbehør til vin – finder du naturligvis også et udvalg af isspande, der sikrer, at alt er lige som det skal være til festen, farverige drinks i haven eller til højtiden. En stilsikker vinder, der både fungerer lige godt til pomp og pragt og afslappede stunder i sommersolen.

  Find forskellige vinkølere, der passer til din personlige stil

  Som vi påstod indledningsvist, er livet for kort til at smage på vin, der ikke har den helt rette temperatur. Det har vi en løsning på. Vi har masser af forskellige typer af vinkølere at vælge mellem. Der er derfor noget til enhver smag. Ønsker du noget, der er lidt til den humoristiske side, kan du vælge en flaskekøler fra MAÎTRE. Denne trækkes ned over flasken – og din flaske har nu et fint jakkesæt på. Ønsker du derimod noget, der fylder mindre og ser mere minimalistisk ud, kan en Winchill-vinkøler også vælges. Denne er ikke kun en vinkøler men også en skænkeprop. Du fører den blot ned i vinen, når du har åbnet den, og så holdes vinen på den rigtige temperatur.

  Som du kan se, har vi rigtigt mange forskellige vinkølere, der passer til forskellige lejligheder og forskellige behov. Nogle har hank og egner sig bedst til en skovtur eller en tur i parken med ternet tæppe og lækkerier i kurven, mens andre har et klassisk stilfuldt design i fx stål, som passer bedst til bordet med den hvide dug, hvor alt skal være lige efter kunstens regler. 

  Du kan også finde mere specialiseret tilbehør, som relaterer sig til nedkøling af forskellige drikkevarer. Isspanden er svær at undvære, når du skal byde på drinks på en festlig aften derhjemme – men vi har også kølende hældepropper, hvor en afkølet kerne med eller uden ilter sænkes ned i flasken for at køle vinen. 

  Køb din vinkøler hos Wineman.dk

  Valget er ultimativt dit. Vælg den model, der passer til din stil og glæd dig over, at alle produkter, du finder her på siden, kan få din vin til at smage bedre, hver gang du åbner en ny flaske. For som det har været et anerkendt mantra for vin-connaisseurs længe; “Når vinen først er lavet, er der ikke noget, der kan forbedre smagen af vinen mere, end temperaturen kan”. 

  Vi ønsker dig naturligvis rigtigt god fornøjelse samt mange hyggelige og festlige stunder med din nye vinkøler. – Skål!  

 • Rengøring & opbevaring

  Når du så har nydt din vin, kommer den mindre sjove del, nemlig rengøringen. Mange putter deres glas direkte i opvaskemaskinen. Dette slider hurtigt på glassene, hvilket er en irriterende detalje over længere tid. Derudover har vinglas en sådan opbygning at de nemmere vælter i opvaskemaskinen hvilket kan knuse glassene. Men her hos Wineman.dk ønsker vi at vedligeholde alle vinglas. Derfor har vi selvfølgelig en løsning på dette problem. Hos os kan du få nogle silikone greb til opvaskemaskinen. Med de smarte silikone-greb til opvaskemaskinen kan du sørge for at dine glas er hele og uden ridser når de kommer ud af opvaskemaskinen. Sættet indeholder 4 styks så du kan passe på alle dine glas når vennerne har været forbi. Med disse undgår du at skulle købe nye glas hver gang du har haft besøg.

 • Korkpropper

  Find en korkprop eller vinprop til ethvert formål hos wineman.dk. Vi har et bredt udvalg af forskellige typer korkpropper. Du kan både finde korkpropper samt kunststofpropper i højeste kvalitet.

  Uanset om du er amatør eller professionel vinbonde, der går og hygger med produktion af vin, eller om du er en kreativ sjæl, så har vi de bedste priser til dig. 

  De seneste år er det blevet meget populært at bruge kork i sin indretning, og specielt korkpropper har fået plads i mange hjem. For mange, er korkpropper et symbol på livskvalitet, og mange bruger i dag derfor opbevaringsløsninger til korkpropper, hvor de gemmer korkproppen hver gang de har nydt en god flaske druer. Hvis du netop har igang sådan en samling, så er vores korkpropper et godt kickstart til din samling. 

 • Vindispenser
 • Folieskærer
 • Decanter
 • Vakuumpumpe
 • Karafler
 • iFavine karafler
per page
Viser 1 - 45 ud af 102 produkter
Viser 1 - 45 ud af 102 produkter

Hos Wineman.dk har vi forskellige typer af vintilbehør, deriblandt proptrækkere, remedier til servering af vin, nogle flotte vingavesæt, forskellige typer af vinpropper, smukke vinkøler, og de helt perfekte remedier til rengøring og opbevaring af dine vinglas og karafler.Er du en rigtig vinspecialist? Hvis du har alle de rigtige remedier til vinen, så kan du formentligt tjekke den boks af. Viden om vin er ikke nok til at imponere vennerne længere desværre. Nu bliver man også nødt til at have alle de gode gadgets til vinen. Når man så taler om de rigtige ting til vinen, så kan man selvfølgelig diskutere hvad de består af, men det er selvfølgelig op til en selv hvor langt man vil gå, hos Wineman.dk går vi hele vejen, og du må gerne gå med os.