Stort udvalg i vinopbevaring | Vinreoler med prisgaranti - Wineman.dk ApS

Vinopbevaring  Der er 132 produkter.

Vælg en underkategori:

 • Reoler

  Hos wineman.dk har vi et stort udvalg af vinreoler. Vi ved, at du værdsætter din vin, og ønsker at opbevare den på bedste vis. Og præcis med den tanke i baghovedet, har vi sendt vores indkøbere ud i marken efter de bedste vinreoler på markedet. Og det er vi lykkedes med!

  Ikke nok med, at vi hos wineman.dk har den absolut bedste kvalitet, så har vi også et stort udvalg i innovative løsninger til opbevaring af vin. Tag eksempelvis et mærke som NOOK, som kan tilpasses 100%, som du ønsker det, og præcis i den størrelse, som du har behov for. Læs eventuelt vores spændende blogindlæg her, om de innovative vinreoler fra NOOK. 

  Det er i disse år blevet utroligt moderne at indrette boligen med et lille 'vin-hjørne', faktisk ofte i stuen, hvilket kan give et råt look til boligen - udover, at det selvfølgelig emmer af livskvalitet! Til det formål, har vi også noget for enhver, hvad enten det drejer sig om et lille hotspot i stuen eller om du skal gå all-in med indretning af en hel vinkælder. Vi har vinreoler i stål og metal, samt vinreoler i træ - heriblandt fyrretræ, ask, eg. 

  Vores vinreoler fås i mange størrelser - og kan indeholde et varierende antal flasker. Vi har løsninger fra 3-60 flasker pr. vinreol. 

  Vinreoler og opbevaring generelt

  Hele idéen omkring vinreoler, er, at vinen bevares bedst, hvis den ligger stabilt og roligt. Derudover anbefales det at vinen opbevaret på mørkt sted (uden direkte sollys) og gerne med en forholdsvis stabil temperatur i rummet.

  Grunden til, at stort set alle vinreoler er designet til at flasken ligger ned, er, at det sørger for at korkproppen altid er våd, hvilket dermed gør at den er tætsluttende. 

  Hvordan vælger jeg den bedste vinreol til mit behov?

  Det kan være svært at finde ud af, præcist hvad den bedste løsning for dig er, for der er rigtig mange forskellige produkter på markedet - og mange synspunkter. 

  Handler det for dig om at inddrage vinreolen som et møbel, og som en del af din indretning i boligen, eller handler det for dig om at kunne opbevare dine flasker billigst muligt? 

  Går du eksempelvis ofte på vinfestival eller elsker du at købe hele kasser med 6 flasker ad gangen, så kan det anbefales at du køber en vinreol med store rum, hvor der kan være flere flasker i samme rum. Derimod, hvis du er smagsoplever og elsker nye vine, og dermed oftest køber 1 eller 2 flasker af den samme vin, så vil det give bedre mening for dig, at du har en vinreol hvor flaskerne er opdelt pr. stk, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over vinen. 

  Hos wineman.dk hjælper vi dig meget gerne med vejledning og råd til købet. Skriv eller ring endelig til os, hvis du har spørgsmål eller lignende. Så er vi sikre på, at vi nok skal finde en rigtig god vinreol til dig.

 • Vægophængte hylder
 • Flaskeholdere
per page
Viser 1 - 90 ud af 132 produkter
Viser 1 - 90 ud af 132 produkter
Vinopbevaring

Vin skal serveres og opbevares ordentligt, så du kan få alt det du betalte for i smagen. Udover levetiden af vinen som du kan pille lidt ved med en vin-ilter, så er temperaturen og fugtigheden vigtig for hvordan vinens smagsoplevelse bliver. Når man taler om vin er der jo overordnet forskellige typer af vin. Vi kan starte med rød- og hvidvin, og hvordan disse skal opbevares, ved hvilken temperatur og hvilken luftfugtighed der er ideel for dem.Forskellige muligheder
Der er forskellige steder der er gode at opbevare vinen, overordnet er der 3 muligheder. En vinkælder, et vinkøleskab/opbevaringsskab eller et mørkt skab. Du kan for eksempel opbevare vinen i et vinkøleskab eller et opbevaringsskab. Du tror måske du kan bruge et normalt køleskab, men over længere tid går dette ikke, da temperaturen ændrer sig en smule når du åbner og lukker køleskabet for at få fat i noget andet derinde. Derudover kan der også komme dufte fra andre madvarer der ødelægger noget ved oplevelsen når du endelig drikker den længe eftertragtede vin. Har du derimod en hel del flere vine, eller har du altid drømt om en vinkælder ligesom ham den rige mand havde i den italienske film du så for mange år siden, så er en vinkælder også et ideelt sted at opbevare sine vine. En vinkælder er et godt sted da vinen her ikke bliver forstyrret af forkert luftfugtighed, sol og for høje temperaturer. Dette er meget perfekte omstændigheder for din velvalgte vin. Måske er din kælder ikke klar til at blive til en vinkælder fra start af, men det kan der selvfølgelig altid arbejdes på. Du kan starte med af affugte din kælder hvis den for eksempel er for fugtig. Derefter kan du indsætte en termostat så du kan holde vinene på den rigtige temperatur, da der nogle gange er lidt koldt i en kælder om vinteren, men varmere om sommeren. Så for at undgå store temperatursvingninger, og at din vin overmodner i det varme vejr, så bør du indsætte en termostat. Men hov, vinen kan jo ikke bare stå på gulvet? Her hos Elskvin har vi to forskellige løsninger på dette problem. Du kan enten få dig et opbevaringsskab, eller nogle af vores flotte hylder. Vælger du hylderne kan du hænge dem op som du lyster, og dermed fremvise din flotte vinkælder når den er klar. En sådan vinkælder vil med sikkerhed overraske og gøre en hver af dine venner jaloux.Temperaturen
En rødvin er den vin der bør serveres og opbevares under de højeste temperaturer. Har du et af de smarte vinkøleskabe fra Elskvin bør det stilles på omkring 12-14 grader celsius. Men har du i stedet en vinkælder bør du være opmærksom på at kælderen holder sig under de rigtige forhold. Under disse temperaturer har rødvinen det bedst og er klar til servering uden at smage overmodnet eller være for langt fra den perfekte serveringstemperatur.

Har vi med hvidvin at gøre derimod, skal de opbevares ved lavere temperaturer. Disse bør stå i et vinkøleskab med omkring 10-12 grader celsius. Hvis du har en vinkælder kan det være svært at have både rødvin og hvidvin dernede da de ønsker forskellige temperaturer. Du kan dog vælge at holde temperaturen på 12 grader celsius da det er der de to vine overlapper hinanden. Du kan dog også vælge at få delt kælderen op og lave to rum, et til hvidvin og et til rødvin. Dette er selvfølgelig helt op til vinelskeren selv. Men holder du hvidvinen på den rigtige temperatur, vil vinen være frisk når du serverer den, og du undgår overmodning og får stadig den fulde smagsoplevelse.Vores muligheder
Hos Elskvin kan vi opstille mange forskellige muligheder for opbevaring af vin. Vi har indtil flere forskellige vinkøleskabe som du kan vælge imellem. Forskellene består bland andet i materialet som køleskabet er lavet af, men også hvor mange vine du ønsker opbevaret i det. Dette resulterer i at der er et køleskab til en hver smag, og vi kan dermed tilfredsstille alle dine ønsker.

Men vi har også en masse hylder til din flotte vinkælder. Vi har flere forskellige typer alt efter om du ønsker dem over eller ved siden af hinanden. Derudover er hylderne selvfølgelig også forskellige på en anden måde. Alle hylder kan nemlig ikke holde lige mange vin, og er ikke lavet af det samme materiale eller i den samme størrelse. Så du kan selvfølgelig vælge lige den vinhylde du har brug for, alt efter hvor mange vine du har i dit inventar, hvor stor en kælder du har og hvilket materiale du ser bedst for lige præcis dine hylder. Med vores hylder eller køleskabe kan du komme til at ligne den vinelsker du inderst inde er. Hos os værdsætter vi vin, og vi værdsætter behandlingen af denne. Derfor er opbevaringen yderst vigtig for os. Så med vores vinkøleskabe eller vores hylder til kælderen, der kan du ikke gå forkert i byen. Med vores hjælp kan du opbevare dine vine på lige præcis den rigtige måde.