Elegant vinopbevaring | Vinreoler i træ og metal med prisgaranti

Vinopbevaring  

Der er 90 produkter.

Vælg en underkategori:

 • Vinreoler

  Vinreoler i absolut bedste kvalitet

  Det er i disse år blevet enormt moderne at indrette boligen med et lille 'vin-hjørne'. Faktisk ofte i stuen – hvilket kan give et råt look til boligen – ud over at det selvfølgelig emmer af livskvalitet. Til det formål, har vi også noget for enhver, hvad enten det drejer sig om et lille hotspot i stuen, eller om du skal gå all-in med indretning af en hel vinkælder. 

  Hele idéen omkring vinreoler, er, at vinen bevares bedst, hvis den ligger stabilt og roligt. Derudover anbefales det at vinen opbevares på et mørkt sted (uden direkte sollys) og gerne med en forholdsvis stabil temperatur i rummet. Grunden til, at stort set alle vinreoler er designet til at flasken ligger ned, er, at det sørger for at korkproppen altid er våd, hvilket dermed gør at den er tætsluttende.

  Stort udvalg i vinreoler i moderne og klassisk design 

  Vi har vinreoler i stål og metal samt vinreoler i træ – heriblandt fyrretræ, ask og eg. Vores vinreoler fås i mange størrelser og kan indeholde et varierende antal flasker. Vi har løsninger fra 3 til helt op til 60 flasker pr. vinreol. Ikke nok med, at vi hos Wineman.dk har den absolut bedste kvalitet, så har vi også et stort udvalg i innovative løsninger til opbevaring af vin. Tag eksempelvis et mærke som NOOK, der kan tilpasses 100 %, som du ønsker det, og præcis i den størrelse, du har behov for og plads til i hjemmet. 

  Læs eventuelt vores spændende blogindlæg her, som handler om de innovative vinreoler fra NOOK. 

  Rart at vide om vinreoler og optimal opbevaring af din vine generelt 

  En af de bedste tjenester, du kan gøre for dine vine – hvis du ikke allerede har gjort det – er at få dem anbragt i den bedst mulige position. For dermed sikrer du dig, at smagen og den overordnede kvalitet af vinen bevares bedst muligt. En god vinreol giver dig derfor ikke bare et praktisk møbel, hvor du kan opbevare din vin – det giver også din vin den behandling, som er bedst for den. Og naturligvis for dig i sidste ende. 

  Der findes dog vinreoler, som blot er til pynt. Men hos Wineman.dk har vi kun produkter i vores sortiment, som vil din vin det bedste. Her får du netop det, som kan hjælpe dig med at sikre de bedste vinoplevelser, når det kommer til de fordelagtige ting, man kan gøre i opbevaringen. 

  Er man ikke den store vinentusiast, kan man sikkert synes, at det er fint nok at sætte sin vin med bunden nedad på et bord eller i et skab. Og det kan naturligvis også lade sig gøre, uden at der er nogen, der rynker på næsen over det. Men for kendere er der nogle gode tommelfingerregler, der er værd at kende, hvis du gerne vil optimere din investering i oplevelserne med de gode vine. 

  Fra de historiske vingårde til den moderne vinreol 

  Allerede for hundredvis af år siden fandt vinproducenter ud af, at vinen holdt sig bedst i kældre, hvor der var mørkt og forholdsvist køligt. Her fandt de ud af, at lys og varme havde en mærkbar indvirkning på vinen, der ikke kan beskrives som behagelig. En anden ting, som de fandt tilsvarende vigtig, var at proppen skulle holdes våd. For hvis korkproppen tørrede ind, ville det få det organiske materiale til at krympe sammen og tillade en lille smule luft at slippe igennem til vinen og udløse en proces, som heller ikke gør noget godt for kvaliteten over længere tid. 

  Det leder os til de tre essentielle faktorer for optimal opbevaring af vin:

  • Sørg for at holde proppen våd.

  • Opbevar så vidt muligt vinen i minimal eller svag belysning.

  • Undgå at udsætte vinen for unødig varme.

  Det er netop de retningslinjer, som kan overføres direkte til nutiden – og med en vinreol kan du skabe de bedste forudsætninger for at opfylde dem alle. De praktiske vinreoler giver dig mulighed for at opbevare flere flasker et oplagt sted, der i nogen udstrækning opfylder disse faktorer, og hvor de ikke blot skal stå på jorden. Påvirkningen af lys er ikke helt så stort et problem som tidligere, da vinflasker i dag ofte er fremstillet af noget mørknet glas, hvor mindre lys slipper igennem. Du bør dog stadig undgå, at dine flasker kommer i direkte kontakt med sollys under opbevaringen. 

  Proppen holdes naturligt fugtig ved at bunden af proppen fugtes af vinen, når den ligger ned. Vælg gerne en vinreol, som giver dig mulighed for at opbevare dine vine et sted i hjemmet, hvor der er køligt. En af de optimale steder er fortsat en kælder, hvor der oftest er lidt køligere end stuetemperatur og mørkere. Men det kan principielt være alle former for opbevaringsrum eller et spisekammer, der imødekommer de uskrevne regler. 

  Hvordan vælger jeg den bedste vinreol til mit behov?

  Det kan være svært at finde ud af, præcist hvad den bedste løsning for dig er, for der er rigtig mange forskellige produkter på markedet – og mange synspunkter. 

  Handler det for dig om at inddrage vinreolen som et møbel, og som en del af din indretning i boligen, eller handler det for dig om at kunne opbevare dine flasker billigst muligt? 

  Går du eksempelvis ofte på vinfestival eller elsker du at købe hele kasser med seks flasker ad gangen, så kan det anbefales at du køber en vinreol med store rum, hvor der kan være flere flasker i samme rum. Derimod, hvis du elsker nye vine og nye smagsoplevelser generelt, og dermed oftest køber en eller to flasker af den samme vin, så vil det give bedre mening for dig, at du har en vinreol, hvor flaskerne er opdelt stykvis, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over din beholdning af den pågældende vin.

  Køb din vinreol hos Wineman.dk

  Er du glad for vin, kan en vinreol være en rigtigt god ting at investere i. Det er en kilde til endnu bedre vin – og så er det også en nydelse at se på vinene arrangeret nydeligt i en vinreol, hvor de ligger klar til endelig at blive plukket og åbnet. 
   

  Hos Wineman.dk hjælper vi dig meget gerne med vejledning og råd til købet. Skriv eller ring endelig til os inden for vores åbningstid, hvis du har spørgsmål eller lignende. Så er vi sikre på, at vi nok skal finde en rigtig god vinreol til dig.

 • Vinholder
 • Glasholder

  Glasholder: Opbevar dine vinglas godt og pænt 

  Hvis du er en vinentusiast, eller hvis du ofte har gæster ovre til middag, kan en glasholder strømline din oplevelse. De holdere, som du finder her på siden, holder dine vinglas, så du hurtigt og nemt kan få adgang til dem. De beskytter også stilk og fod på glassene – så det er altså en vigtig tilføjelse til din samling af vin og glas. Og lige så vigtig som en god vinsamling er, lige så vigtig er det at have nogle gode glas at nyde vinen i.

  Når du skal købe en vinglasholder, står du over for en lang række muligheder. Her på siden finder du både modeller, der kan hænge under et skab og andre, der fungerer som en hvilken som helst anden hylde. Scroll dig igennem siden og klik den glasholder hjem, som passer bedst ind i dit hjem – vi garanterer dig for, at det vil optimere din vinoplevelse. 

  Vælg den glasholder, som passer bedst ind hjemme hos dig 

  Når du står over for at skulle købe en vinglasholder, er det en god ide, at du gør dig nogle tanker om, hvordan den skal se ud. 

  Typisk er vinglasholdere fremstillet i træ eller metal, da disse materialer er robuste og stærke, så de sikkert kan støtte dine glas. Du skal naturligvis sikre dig, at overfladen, der kommer i kontakt med bunden af dine glas er slebet og i en god form, der ikke forårsager ridser. Her på siden finder du naturligvis kun glasholdere af god kvalitet, som gør sit bedste for at beskytte dine glas. 

  De fleste vinglasholder har et bestemt antal glas, som de kan holde – denne kan naturligvis variere baseret på størrelsen og formen på dine vinglas. Traditionelle rødvinsglas vil for eksempel optage mere plads end mindre hvidvinsglas. Husk derfor altid at undersøge målene på den glasholder, du overvejer at klikke hjem fra vores webshop, så du er sikker på, at de kan rumme de glas, du har brug for. 

  En vinglasholder er en fantastisk måde, hvorpå du kan spare plads og stadig opbevare dine glas sikkert og trygt. Du finder også modeller her på siden, som du kan montere under et skab, hvor du har mulighed for både at opbevare et par flasker vin og så have dine glas hængende under. Dette er super smart til dig, der ikke har ret meget skabsplads, men stadig vil opbevare både dine vinglas- og flasker til frit skue.

  Hvorfor bør du opbevare dine vinglas i en glasholder 

  Dine vinglas opbevares ligeså godt oprejst i et skab, som de gør i en vinglasholder. En glasholder er blot en god idé til dig, der har en hjemmebar eller måske bor i lejlighed, hvor der er mindre plads i køkkenet. Altså er en glasholder både en praktisk tilføjelse til dit hjem, men kan også sagtens være eksklusiv og luksuriøs, hvis den bruges i en moderne bar eller vinkælder, hvor der er fokus på gode vine. 

  Monterer du en glasholder under dine køkkenskabe for at skabe plads, lader stativet dig opbevare glassene på hovedet. Dette forhindrer støv og snavs i at samle sig i glassene og forstyrre vinen, når de skal bruges. Du kan hurtigt fastgøre vores glasholdere, som er beregnet til at monteres under et skab, og så har du nemt en opbevaringsløsning, der sparer dig en masse plads. 

  Da glassene vil hænge i det fri, kan de dog samle en smule støv på ydersiden af glassene, stilken og bunden. Derfor er det en god idé at tørre dem af eller skylle dem, inden du tager dem i brug for den bedste oplevelse med vinen. 

  Vi sidder klar til at hjælpe dig med at vælge alt det lækre tilbehør til din vinsamling 

  Har du nogle spørgsmål eller brug for hjælp til at beslutte dig for, hvad du har brug for, for at din vinsamling er komplet? Kontakt os på telefon +45 71 99 29 25 eller skriv en mail til os på info@wineman.dk. Hos Wineman er vi specialister i alt, hvad der rører sig angående vin, så vi kan hjælpe dig, uanset om du er på udkig efter et vinkøleskab eller en glasholder. Vi glæder os til at hjælpe dig på vej.

 • Vinhylde

  Vinhylder i forskellige design, der emmer af livsnydelse

  Hos Wineman.dk finder du vinhylder i en række forskellige udformninger og materialer. Hvert materiale fortæller nemlig sin egen historie – en vinhylde i træ leder tankerne i retning af det oprindelige og det rustikke, mens en vinhylde i metal trækker tråde til det industrielle, rå og new yorker-agtige. Du kan dermed bruge vinhylden til at signalere, hvem du er. Er du mest til det traditionelle og de klassiske dyder, eller er du storby-smart og med på de nyeste trends og tendenser?

  Med en vinhylde på væggen i køkkenet eller i stuen er der aldrig langt til et glas. Mange af vores vinhylder har endda også indbygget plads til vinglassene, så vi mener det helt bogstaveligt. Hvorfor gemme vinen væk i skabe eller skuffer, når den kan opbevares helt synligt og tilgængeligt, så den både er behageligt let at få fat i og med til at sætte et personligt præg på dit hjem? Samtidig skaber den synlige og visuelt indbydende opbevaring et signal om gæstfrihed, og at dette er et hjem, hvor man nyder livet. Du kan evt. supplere din vinhylde med en af vores hyggelige og humoristiske wallstickers for at fuldende dit vinhjørne og sætte en tyk streg under din status som vin-connaisseur.

  En vinhylde i træ, der giver vinelskerens hjem et rustikt præg

  Her på siden finder du et stort udvalg af vinhylder i træ – en vinhylde i træ spiller nemlig perfekt sammen med den stemning og aura, der for de fleste omgærder vinen. Det levende materiale har en evne til at henføre tankerne til vinkældre med rustikke trætønder og kølige stengulve eller til den gamle vinhandel i din barndomsby, hvor de klassiske træreoler strakte sig, så langt øjet rakte.

  Når vi taler om det rustikke, får vi lyst til at fremhæve vinhylderne fra Vinobarto. Vinobarto er en dansk virksomhed, som har et varieret sortiment af hylder til opbevaring af vin. En del af hylderne er fremstillet af opskårne europaller, som herefter er behandlet og forfinet. Det rustikke udseende er dog bevaret, og i kombination med det enkle, skandinaviske design, bliver resultatet en både smuk og moderne vinhylde, der løfter din indretning til et nyt niveau. Fordi hylderne er produceret med udgangspunkt i genbrugsmaterialer og i træ, som er et levende materiale, er hver enkelt hylde helt unik.

  Udstil både dine yndlingsvine og dine bedste vinglas

  Nogle af modellerne i vores sortiment har det som deres fornemste og eneste opgave at have plads til de vine, du gerne vil have stående fremme i hjemmet. Det kan gøres på flere måder – f.eks. som denne model, hvor selve designet er udformet til at ligne vinflasker, og på charmerende og humoristisk vis skaber en fin udstillingsplatform for dine vine.

  De fleste vinhylder har dog også plads til en håndfuld – eller flere – af dine bedste vinglas. Det ser vi flere fordele i. For det første er vinglassene lige dér, hvor du har brug for dem, nemlig i nærheden af vinen. For det andet giver det dig mulighed for ikke blot at lade vinen opgradere dit hjem visuelt – du kan lade vinglassene løse samme opgave. De helt rigtige vinglas er en essentiel del af enhver vinsamlers udstyrspakke, og de fortjener naturligvis at blive vist frem på lige fod med vinen. Samtidig giver de svævende glas lidt samme fornemmelse hjemme i køkkenet eller i stuen, som du finder på en god restaurant eller en hyggelig vinbar, hvor glassene hænger synligt og dekorativt i baren. Kombinér med et tændt stearinlys eller to og lad din yndlingsmusik flyde ud af højttalerne, mens du skænker et glas – og straks er caféfølelsen til stede i dit eget hjem.

  Få vores hjælp til at finde din nye vinhylde

  Vores mission er at hjælpe dig med at få det optimale ud af din passion for vin. Udstyret skal være i orden, og med en vinhylde på væggen er du altså rigtigt godt på vej. Har du spørgsmål til et eller flere af vores produkter, eller har du brug for hjælp til at vælge den helt rigtige løsning, er du velkommen til at kontakte os. Send os en mail eller ring til os inden for åbningstiden – vi glæder os til at høre fra dig.

per page
Viser 1 - 45 ud af 90 produkter
Viser 1 - 45 ud af 90 produkter

Vin skal serveres og opbevares ordentligt, så du kan få alt det du betalte for i smagen. Udover levetiden af vinen som du kan pille lidt ved med en vin-ilter, så er temperaturen og fugtigheden vigtig for hvordan vinens smagsoplevelse bliver. Når man taler om vin er der jo overordnet forskellige typer af vin. Vi kan starte med rød- og hvidvin, og hvordan disse skal opbevares, ved hvilken temperatur og hvilken luftfugtighed der er ideel for dem.Forskellige muligheder

Der er forskellige steder der er gode at opbevare vinen, overordnet er der 3 muligheder. En vinkælder, et vinkøleskab/opbevaringsskab eller et mørkt skab. Du kan for eksempel opbevare vinen i et vinkøleskab eller et opbevaringsskab. Du tror måske du kan bruge et normalt køleskab, men over længere tid går dette ikke, da temperaturen ændrer sig en smule når du åbner og lukker køleskabet for at få fat i noget andet derinde. Derudover kan der også komme dufte fra andre madvarer der ødelægger noget ved oplevelsen når du endelig drikker den længe eftertragtede vin. Har du derimod en hel del flere vine, eller har du altid drømt om en vinkælder ligesom ham den rige mand havde i den italienske film du så for mange år siden, så er en vinkælder også et ideelt sted at opbevare sine vine. En vinkælder er et godt sted da vinen her ikke bliver forstyrret af forkert luftfugtighed, sol og for høje temperaturer. Dette er meget perfekte omstændigheder for din velvalgte vin. Måske er din kælder ikke klar til at blive til en vinkælder fra start af, men det kan der selvfølgelig altid arbejdes på. Du kan starte med af affugte din kælder hvis den for eksempel er for fugtig. Derefter kan du indsætte en termostat så du kan holde vinene på den rigtige temperatur, da der nogle gange er lidt koldt i en kælder om vinteren, men varmere om sommeren. Så for at undgå store temperatursvingninger, og at din vin overmodner i det varme vejr, så bør du indsætte en termostat. Men hov, vinen kan jo ikke bare stå på gulvet? Her hos Wineman.dk har vi to forskellige løsninger på dette problem. Du kan enten få dig et opbevaringsskab, eller nogle af vores vinreoler. Vælger du hylderne kan du hænge dem op som du lyster, og dermed fremvise din flotte vinkælder når den er klar. En sådan vinkælder vil med sikkerhed overraske og gøre en hver af dine venner jaloux.Temperaturen

En rødvin er den vin der bør serveres og opbevares under de højeste temperaturer. Har du et af de smarte vinkøleskabe fra Wineman.dk bør det stilles på omkring 12-14 grader celsius. Men har du i stedet en vinkælder bør du være opmærksom på at kælderen holder sig under de rigtige forhold. Under disse temperaturer har rødvinen det bedst og er klar til servering uden at smage overmodnet eller være for langt fra den perfekte serveringstemperatur.

Har vi med hvidvin at gøre derimod, skal de opbevares ved lavere temperaturer. Disse bør stå i et vinkøleskab med omkring 10-12 grader celsius. Hvis du har en vinkælder kan det være svært at have både rødvin og hvidvin dernede da de ønsker forskellige temperaturer. Du kan dog vælge at holde temperaturen på 12 grader celsius da det er der de to vine overlapper hinanden. Du kan dog også vælge at få delt kælderen op og lave to rum, et til hvidvin og et til rødvin. Dette er selvfølgelig helt op til vinelskeren selv. Men holder du hvidvinen på den rigtige temperatur, vil vinen være frisk når du serverer den, og du undgår overmodning og får stadig den fulde smagsoplevelse.Vores muligheder

Hos Wineman.dk kan vi opstille mange forskellige muligheder for opbevaring af vin. Vi har indtil flere forskellige vinkøleskabe som du kan vælge imellem. Forskellene består bland andet i materialet som køleskabet er lavet af, men også hvor mange vine du ønsker opbevaret i det. Dette resulterer i at der er et køleskab til en hver smag, og vi kan dermed tilfredsstille alle dine ønsker.

Men vi har også en masse hylder til din flotte vinkælder. Vi har flere forskellige typer alt efter om du ønsker dem over eller ved siden af hinanden. Derudover er hylderne selvfølgelig også forskellige på en anden måde. Alle hylder kan nemlig ikke holde lige mange vin, og er ikke lavet af det samme materiale eller i den samme størrelse. Så du kan selvfølgelig vælge lige den vinhylde du har brug for, alt efter hvor mange vine du har i dit inventar, hvor stor en kælder du har og hvilket materiale du ser bedst for lige præcis dine hylder. Med vores hylder eller køleskabe kan du komme til at ligne den vinelsker du inderst inde er. Hos os værdsætter vi vin, og vi værdsætter behandlingen af denne. Derfor er opbevaringen yderst vigtig for os. Så med vores vinkøleskabe eller vores hylder til kælderen, der kan du ikke gå forkert i byen. Med vores hjælp kan du opbevare dine vine på lige præcis den rigtige måde.

 Se også vores store udvalg af vinreoler i træ.