Vinreol | Stort udvalg af vinreoler med prisgaranti | Wineman.dk - Wineman.dk ApS

Vinreoler  Der er 52 produkter.

Vælg en underkategori:

Vinreoler – flotte og funktionelle møbler til vinelskeren

Hos Wineman.dk har vi et stort udvalg af vinreoler. For vi ved, at du værdsætter din vin, og ønsker at opbevare den på bedste vis. Og præcis med den tanke i baghovedet har vi sendt vores indkøbere ud i marken efter de bedste vinreoler, der findes på markedet. Og det er lykkes os at få nogle fantastiske produkter med hjem, som vi er sikre på, at enhver vinelsker vil sætte pris på.

Viser 1 - 52 ud af 52 produkter
Viser 1 - 52 ud af 52 produkter
Vinreoler

Vinreoler i absolut bedste kvalitet

Det er i disse år blevet enormt moderne at indrette boligen med et lille 'vin-hjørne'. Faktisk ofte i stuen – hvilket kan give et råt look til boligen – ud over at det selvfølgelig emmer af livskvalitet. Til det formål, har vi også noget for enhver, hvad enten det drejer sig om et lille hotspot i stuen, eller om du skal gå all-in med indretning af en hel vinkælder. 

Hele idéen omkring vinreoler, er, at vinen bevares bedst, hvis den ligger stabilt og roligt. Derudover anbefales det at vinen opbevares på et mørkt sted (uden direkte sollys) og gerne med en forholdsvis stabil temperatur i rummet. Grunden til, at stort set alle vinreoler er designet til at flasken ligger ned, er, at det sørger for at korkproppen altid er våd, hvilket dermed gør at den er tætsluttende.

Stort udvalg i vinreoler i moderne og klassisk design 

Vi har vinreoler i stål og metal samt vinreoler i træ – heriblandt fyrretræ, ask og eg. Vores vinreoler fås i mange størrelser og kan indeholde et varierende antal flasker. Vi har løsninger fra 3 til helt op til 60 flasker pr. vinreol. Ikke nok med, at vi hos Wineman.dk har den absolut bedste kvalitet, så har vi også et stort udvalg i innovative løsninger til opbevaring af vin. Tag eksempelvis et mærke som NOOK, der kan tilpasses 100 %, som du ønsker det, og præcis i den størrelse, du har behov for og plads til i hjemmet. 

Læs eventuelt vores spændende blogindlæg her, som handler om de innovative vinreoler fra NOOK. 

Rart at vide om vinreoler og optimal opbevaring af din vine generelt 

En af de bedste tjenester, du kan gøre for dine vine – hvis du ikke allerede har gjort det – er at få dem anbragt i den bedst mulige position. For dermed sikrer du dig, at smagen og den overordnede kvalitet af vinen bevares bedst muligt. En god vinreol giver dig derfor ikke bare et praktisk møbel, hvor du kan opbevare din vin – det giver også din vin den behandling, som er bedst for den. Og naturligvis for dig i sidste ende. 

Der findes dog vinreoler, som blot er til pynt. Men hos Wineman.dk har vi kun produkter i vores sortiment, som vil din vin det bedste. Her får du netop det, som kan hjælpe dig med at sikre de bedste vinoplevelser, når det kommer til de fordelagtige ting, man kan gøre i opbevaringen. 

Er man ikke den store vinentusiast, kan man sikkert synes, at det er fint nok at sætte sin vin med bunden nedad på et bord eller i et skab. Og det kan naturligvis også lade sig gøre, uden at der er nogen, der rynker på næsen over det. Men for kendere er der nogle gode tommelfingerregler, der er værd at kende, hvis du gerne vil optimere din investering i oplevelserne med de gode vine. 

Fra de historiske vingårde til den moderne vinreol 

Allerede for hundredvis af år siden fandt vinproducenter ud af, at vinen holdt sig bedst i kældre, hvor der var mørkt og forholdsvist køligt. Her fandt de ud af, at lys og varme havde en mærkbar indvirkning på vinen, der ikke kan beskrives som behagelig. En anden ting, som de fandt tilsvarende vigtig, var at proppen skulle holdes våd. For hvis korkproppen tørrede ind, ville det få det organiske materiale til at krympe sammen og tillade en lille smule luft at slippe igennem til vinen og udløse en proces, som heller ikke gør noget godt for kvaliteten over længere tid. 

Det leder os til de tre essentielle faktorer for optimal opbevaring af vin:

  • Sørg for at holde proppen våd.

  • Opbevar så vidt muligt vinen i minimal eller svag belysning.

  • Undgå at udsætte vinen for unødig varme.

Det er netop de retningslinjer, som kan overføres direkte til nutiden – og med en vinreol kan du skabe de bedste forudsætninger for at opfylde dem alle. De praktiske vinreoler giver dig mulighed for at opbevare flere flasker et oplagt sted, der i nogen udstrækning opfylder disse faktorer, og hvor de ikke blot skal stå på jorden. Påvirkningen af lys er ikke helt så stort et problem som tidligere, da vinflasker i dag ofte er fremstillet af noget mørknet glas, hvor mindre lys slipper igennem. Du bør dog stadig undgå, at dine flasker kommer i direkte kontakt med sollys under opbevaringen. 

Proppen holdes naturligt fugtig ved at bunden af proppen fugtes af vinen, når den ligger ned. Vælg gerne en vinreol, som giver dig mulighed for at opbevare dine vine et sted i hjemmet, hvor der er køligt. En af de optimale steder er fortsat en kælder, hvor der oftest er lidt køligere end stuetemperatur og mørkere. Men det kan principielt være alle former for opbevaringsrum eller et spisekammer, der imødekommer de uskrevne regler. 

Hvordan vælger jeg den bedste vinreol til mit behov?

Det kan være svært at finde ud af, præcist hvad den bedste løsning for dig er, for der er rigtig mange forskellige produkter på markedet – og mange synspunkter. 

Handler det for dig om at inddrage vinreolen som et møbel, og som en del af din indretning i boligen, eller handler det for dig om at kunne opbevare dine flasker billigst muligt? 

Går du eksempelvis ofte på vinfestival eller elsker du at købe hele kasser med seks flasker ad gangen, så kan det anbefales at du køber en vinreol med store rum, hvor der kan være flere flasker i samme rum. Derimod, hvis du elsker nye vine og nye smagsoplevelser generelt, og dermed oftest køber en eller to flasker af den samme vin, så vil det give bedre mening for dig, at du har en vinreol, hvor flaskerne er opdelt stykvis, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over din beholdning af den pågældende vin.

Køb din vinreol hos Wineman.dk

Er du glad for vin, kan en vinreol være en rigtigt god ting at investere i. Det er en kilde til endnu bedre vin – og så er det også en nydelse at se på vinene arrangeret nydeligt i en vinreol, hvor de ligger klar til endelig at blive plukket og åbnet. 
 

Hos Wineman.dk hjælper vi dig meget gerne med vejledning og råd til købet. Skriv eller ring endelig til os inden for vores åbningstid, hvis du har spørgsmål eller lignende. Så er vi sikre på, at vi nok skal finde en rigtig god vinreol til dig.