Vinglas | Køb flotte vinglas af høj kvalitet hos Wineman.dk - Wineman.dk ApS

Vinglas  Der er 84 produkter.

Viser 1 - 84 ud af 84 produkter
Viser 1 - 84 ud af 84 produkter
Vinglas

Hvis du nogensinde har set en gammel film med rigmandsfamilier, har du formentligt også set en karaffel. En karaffel er med til at give din vin den bedste udstråling. I en karaffel opnår du et rigmandslook, og med de perfekte vinglas kan du opnå det perfekte look. Du vil uden tvivl imponere næste gang du inviterer vennerne over til et glas vin.

 

Rødvinsglas og hvidvinsglas
Når man taler om vinglas er der selvfølgelig forskellige typer. De tilpasses efter hvilken slags vin du drikker. Drikker du vin betyder glasset meget for hvordan vinen opleves. Større glas er bedre at ilte vinen i da der er et større hul i glasset så ilten bedre kommer ned i glasset, hvorimod smallere glas lukker duftene med mere lidt nede i glasset da det er sværere at dufte fra et lille hul. Dog sikrer de buede kanter at vinen og duftene bliver i glasset så det er sværere at spilde når du ilter vinen. Dette er specielt godt da rødvin pletter som intet andet, og på denne måde undgår du sådanne pletter på tøjet. Typisk ser du at rødvinglas er lidt bredere end hvidvinsglas, men navnene skal dog ikke bestemme hvordan du drikker din vin, det er nemlig meget individuelt hvad folk gør. De fleste vinspecialister drikker af brede glas så de kan dufte deres vin bedre, og ilte den til den maksimale smagsoplevelse. Derfor kan du også altid vælge at bruge et bredere glas til hvidvinen og så et endnu bredere glas til rødvinen hvis du vil undgå forvirringen, når ophældningen finder sted.

 

Hvordan bør glasset fyldes op?
Hvis du tænker nogen holder vinen tilbage når de kun fylder denne op til det bredeste punkt på glasset, så tager du desværre fejl. Vin ophældning er en kunst i sig selv. Man skal nemlig hælde op til det bredeste punkt på glasset, der hvor glasset nærmest laver et ’knæk’ og buer ind ad igen. Fylder du til det anviste sted, undgår du at dine gæster spilder vinen når de ilter deres vin og dufter til den. Desuden er et vinglas der er meget fyldt nemmere at vælte da hovedet et meget tungt imens halsen er meget tynd. Dette er geometrisk set dårlige odds. Drikker du hvidvin med kraftig smag eller ønsker du at dufte meget til den kan du altid vælge et rødvinsglas til den og så vælge et større rødvinsglas til rødvinen hvis du vil undgå forvirringer. Som sagt er det en kunst at hælde vin op. Men en god tommelfingerregel er at jo mindre du hælder op, jo nemmere er glasset at styre. En af fordelene ved lidt vin i glasset har med temperaturen at gøre. Er vinen nemlig for varm, bliver den hurtigere kold når der ikke er så meget i glasset, men på den andens side kan den også nemmere varmes op hvis den skulle være serveret for koldt.

 

Vores muligheder
Her hos Wineman.dk går vi op i at kundens ønsker skal opfyldes. Derfor har vi selvfølgelig karafler og vinglas til en hver smag. Alle vores karafler giver dig mulighed for at ilte dine vine til det maksimale smagsniveau, skulle du ikke have en vin-ilter, så du kan servere din vin på den bedst mulige måde. Vi har 5 forskelige karafler, så der er noget til enhver smag. Derudover sælger vi selvfølgelig også både rødvinsglas, hvidvinsglas og nogle andre typer glas, så du kan finde lige det du søger. Hos Wineman.dk ønsker vi at finde lige det du søger til dig. Under andre glas finder du de mere atypiske glas med et særpræget look. Så søger du noget individuelt og specielt, så er Wineman.dk siden for dig.