Handelsbetingelser og privatlivpolitik

Købsvilkår hos wineman.dk

Priser

Vi tager forbehold for fejl i de angivne priser. Alle de oplyste priser er inklusiv moms. Wineman.dk kan til enhver tid ændre de angivne priser, hvis dette bliver nødvendigt.

Betaling

Hos wineman.dk tilbyder vi vores kunder at handle med kreditkort via en krypteret forbindelse fra Nets.

Du har altid 60 dages fortrydelsesret på dit køb, som regnes fra den dato hvor du modtager varerne.  I forbindelse med en eventuel returnering dækker du udgiften til returporto. Du kan også fortryde ved at nægte modtagelsen af varerne.

Når din pakke afsendes bliver beløbet hævet på din konto.

Du har 60 dage til at meddele os at du fortryder købet og herefter har du 14 dage til at returnere varerne. Du kan fortryde dit køb, selvom varen er blevet brugt. Herefter er det dog op til Wineman ApS at fastsætte, hvilken værdiforringelse der er sket. Wineman ApS fastsætter en værdi af det brugte produkt, som returneres til dig.

Ved returnering af penge, fratrækker vi fragtprisen og returnerer restbeløbet.

Ifølge købeloven har du som forbruger 2 års reklamationsret.

Reklamationsret

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Fortrydelsesret

Du har 60 dage til at meddele os at du fortryder købet og herefter har du 14 dage til at returnere varerne. Du kan fortryde dit køb, selvom varen er blevet brugt. Herefter er det dog op til Wineman ApS at fastsætte, hvilken værdiforringelse der er sket. Wineman ApS fastsætter en værdi af det brugte produkt, som returneres til dig. I forbindelse med en eventuel returnering dækker du udgiften til returporto. 

Returpakker skal altid returneres med omdeling direkte til vores adresse. Vi kan ikke tilbyde afhentning i pakkeshops, posthuse o.lign. 

Nyhedsbrev

Når du opretter en profil hos wineman.dk, tilmeldes du automatisk vores nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dette igen. Vi sender max 20 mails om året. 

Levering

Vi tilbyder levering med DAO, GLS og Bring. Der kan for enkelte produkter være undtagelser pga. størrelses og vægtkrav fra distributørerne. De aktuelle muligheder for netop din kurv, kan ses i indkøbskurven.

Vi gør opmærksom på, at levering med DAO Home kun er til privatadresser. Der leveres ikke til erhvervs- samt plejecentre-adresser.


Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med dit køb hos Wineman ApS har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen samt en periode på 5 år, for at gøre det nemmere for dig at handle hos os. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. PostNord, DAO365, GLS, Bring eller Danske Fragtmænd med henblik på levering af dine indkøb.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på sune@nordicpublishergroup.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger (Quickpay), og til håndtering af din ordre bruger (Pakkelabels.dk). Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

Wineman ApS
CVR-nr. 42635286 
Ulstedvej 27B
9370 Hals 
Tlf.: +45 71 99 38 55
E-mail: sune@wineman.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 6 måneder efter, at du har modtaget din vare.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Wineman ApS' behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Handelsbetingelser opdateret 2/6-2023.