Justerbar vinreol, der passer ind de fleste steder | Wineman.dk

Justerbar vinreol der passer ind hvor end du ønsker det

Udgivet: 2019-02-20 08:29:03
Kategori: Wineman blog

Få en vinreol, som passer ind lige præcis, hvor du har behov for det - kan tilpasses til dit behov!

Det er ganske vidst, at vi er temmelig mange, der elsker de gode røde dråber og nyder et rigtig godt glas rødvin i ny og næ (ok -måske lidt oftere..). 

Med trangen til et godt glas vin, er det naturligvis også nødvendigt at have det rette vin-udstyr, så du altid kan skænke et godt glas vin til dine gæster. Det er bare en nødvendighed hvis du spørger mig!

I dette blogindlæg, vil jeg sætte fokus på et af vores nye produkter her hos wineman.dk, som vi faktisk er ret stolte af at have i sortiment. 

Trenden i boligindretningen i disse år, er nemlig at hjemmet skal være moderne og minimalistisk - og oftest ser vi, at mange benytter vin i sin indretning til at skabe en casual atmosfære, der samtidig emmer af livskvalitet. De fleste gør det ved at inddrage en vinreol i boligindretningen, eller indretter med et vinkøleskab i eksempelvis køkkenet. Faktisk ser vi også en trend i at have wallstickers med vin-citater, der er særdeles livsbekræftende og pynter meget i rummet. 

Men det jeg vil sætte fokus på i dette blogindlæg er vores nye vinreoler fra det innovative mærke NOOK.

NOOK er et amerikansk brand. De producerer en vinreol, der kan tilpasses, så den passer ind i enhver lille krog, skab, hylde eller lignende - og samtidig ser det hamrende godt ud! 

Hos wineman.dk har vi solgt NOOK vinreoler til kunder, som har haft glæde af at kunne sætte sit helt eget præg på et rum med en vinreol der passer som ‘fod i hose’ i den indretning, der er i det givne rum, der ønskes en vinreol i. 

Se eksempelvis billedet nedenunder, hvor NOOK er benyttet til at dække en hel væg, under en trappe. Her blev der plads til over 300 flasker vin, som selvfølgelig nok er lidt til den hardcore side, men ikke destomindre viser det bare, hvordan NOOK er perfekt til ethvert formål - uanset om du har en hel væg der skal dækkes, eller om det bare er en tom hylde i køkkenet, der skal fyldes ud.

Få en vinreol, som passer ind lige præcis, hvor du har behov for det - kan tilpasses til dit behov!

NOOK vinreolen er designet i rustfrit stål og meget holdbart plastik. 

Hos os har vi NOOK vinreolen i forskellige pakker - du kan eksempelvis købe en pakke med 3 rum, 9 rum25 rum eller 50 rum. Og husk, at du selv kan tilpasse det fuldstændig som du vil.

Så spørgsmålet er bare - har du en lille plads derhjemme, hvor du kunne tænke dig en perfekt vinreol der passer i størrelsen? Så vælg NOOK - anbefalet af os hos Elskvin. 

Få en vinreol, som passer ind lige præcis, hvor du har behov for det - kan tilpasses til dit behov!

Skrevet af Sune Madsen, indehaver af wineman.dk 

Del dette indhold med andre

Mest solgte