Vinsæt er en god gaveidé | Køb et flot vinsæt hos Wineman.dk

Tilbud

  • Bar oplukker
    Bar oplukker

    Simpel og enkel oplukker i rustfrit...

    14,50 DKK -50% 29,00 DKK

Vinsæt 

Der er 13 produkter.

Vinsæt 

Et vinsæt indeholder alle musthave-remedier til en god vinoplevelse. Du får altså alt det vigtigste værktøj til vinen i ét kit, så du både kan åbne flasken, skænke fra den og opbevare vinen efter åbning. Alle vores vinsæt er nøje udvalgt, så du kan vælge mellem flere elegante sæt med grej i god kvalitet.

Hvis du får gæster, der bringer en flaske vin med sig til besøget, så forventer langt de fleste, at du har det udstyr, som det kræver at åbne en vin. Du kan altså ikke være sikker på, at de har udvalgt en flaske vin med skrueprop, og er du fx heller ikke verdensmester i vinskænkning, så vil en skænkeprop også være rar at kunne trække frem fra skuffen. Sagt med andre ord: Hvis du godt kan lide at drikke vin, så gør dig selv den tjeneste at investere i et vinsæt. Her får du alt i basisudstyr, som du har brug for til en god vinoplevelse.

Viser 1 - 13 ud af 13 produkter
Viser 1 - 13 ud af 13 produkter

Et vinsæt er den perfekte gave til vinelskeren

Hvad giver man ham eller hende, der holder af at nyde en god flaske vin, men som umuligt har plads til flere flasker i vinreolen derhjemme? Svaret er enkelt: et vinsæt. Det er simpelthen den perfekte gave, når du gerne vil give noget vinrelateret, men ikke vil medbringe vinflasker som alle andre gæster. 

Vores vinsæt kommer i ni forskellige varianter og til vidt forskellige priser. Med et vinsæt som gave kan du ikke gå forkert. Det behøver ikke kun at være som gave til vinelskeren – det kan også være til en i din omgangskreds, som ikke lige har, hvad det kræver at stable en god vinaften på benene. Med et vinsæt hjælper du personen godt på vej.

Køb dit vinsæt hos Wineman.dk

Vores vinsæt kommer i mange forskellige design og prisklasser – og du bør derfor sagtens kunne finde et sæt, som matcher dine ønsker og pengepung. 

Skulle du have et spørgsmål til vores vinsæt eller have brug for hjælp til dit køb heraf, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er vilde med vin og godt udstyr – og derfor hjælpe vi dig hellere end gerne med at købe det helt rigtige vinsæt, hvad enten du skal give det i gave eller bruge det selv. Kontakt os på telefon 71 99 29 25 eller send en mail til info@wineman.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.