Glas og karafler

Glas & karafler 

Der er 39 produkter.

Hos Wineman finder du et stort udvalg af diverse glas og karafler, der kan pryde bordopdækningen og sikre dig den bedste oplevelse, når du skal nyde et velskænket glas vin eller byde dine gæster på en lækker cocktail. Se vores store udvalg af glas og karafler her på siden.

Viser 1 - 39 ud af 39 produkter
Viser 1 - 39 ud af 39 produkter

Champagneglas og vinglas

Er du til vinglas med eller uden stilk, kantet eller runde, glatte eller med mønster? Du finder det hele her hos Wineman – vi har håndplukket de bedste vinglas til dig, så du er sikret kvalitet, uanset hvad du vælger.

Man kan ikke komme udenom, at oplevelsen, når du smager på en vin, i høj grad er påvirket af det glas, du drikker af. Det smager bare lidt bedre, hvis det er serveret i det rette glas – og du er ikke i tvivl, når du får et glas i hånden med den rette form, tyngde og udseende. Vi har hos Wineman et stort udvalg af hvidvinsglas, rødvinsglas og portvinsglas til enhver smag og lejlighed.

Har du noget at fejre, eller vil du blot forsøde tilværelsen lidt med et glas bobler på terrassen? Så har vi et stort udvalg af champagneglas i krystal og hærdet glas hos Wineman til enhver smag – hvad end du er til den klassiske, vintage eller enkle stil. Vores champagneglas egner sig selvfølgelig til den klassiske champagne, men også andre slags mousserende vine såsom en god cava eller asti gør sig godt i vores smukke glas. Fælles for vores champagneglas er det, at de bringer det bedste frem i dine bobler – og så er de samtidig en fryd for øjet.

Karafler

For at opnå det optimale potentiale for din vin er det vigtigt, at den bliver dekanteret – det vil sige, at den bliver iltet, og bundfald fjernes, så du får en gennemført smagsoplevelse. Den bedste og nemmeste måde at gøre det på er at bruge en karaffel, der tillader vinen at trække vejret efter at have været indelukket i en flaske. Dette åbner op for alle smagsnuancerne og sikrer den bedste vinoplevelse, og samtidig er det en elegant og overskudsagtig måde at præsentere din yndlingsvin på. Vi har et stort udvalg af vinkarafler i forskellige former og størrelser til både rødvin og hvidvin.

Hos Wineman har vi også et stort udvalg af karafler til eksempelvis vand og spiritus i forskellige former og størrelser – både de helt enkle og klassiske og de lidt skæve og sjove såsom en buddhakaraffel eller en håndblæst globuskaraffel, som giver dig mulighed for at dekantere din whisky eller rom og samtidig servere den på en meget dekorativ og eksklusiv måde. 

Glas til spiritus og drinks

Har du en passion for cognac, rom eller whisky, eller elsker du bare en god gin og tonic eller cocktail i ny og næ? Så har vi hos Wineman et stort udvalg af whiskyglas, cognacglas, romglas, ginglas og cocktailglas, som sikrer dig den bedste oplevelse.

Vi ved, at det for cognacelskere ikke er lige meget, hvilket glas din yndlingscognac serveres i. Vi har derfor et bredt udvalg af cognacglas, der tilgodeser dine præferencer – vi har både tumblerglas, ballonglas og tulipanglas, så du kan vælge præcis den type glas, der passer bedst til dig. Vi tilbyder også et bredt sortiment at romglas og whiskyglas i et væld af forskellige former, størrelser og stilarter – alle i vores sædvanlige høje kvalitet, så du blot skal tage stilling til, hvad du bedst kan lide.

Hvis du er mere til drinks og cocktails, har vi hos Wineman selvfølgelig også ginglas og cocktailglas, der passer til dig – hvad end du skal servere en klassisk gin & tonic eller udfolde dine evner som bartender med en margarita eller pinã colada.

Vandglas, ølglas og meget mere

Du må ikke glemme at drikke vand til vinen! Det er vigtigt, at vin, spiritus og cocktails serveres i de rette glas, men det er heller ikke lige meget, hvordan du serverer vand – det bliver lige en tand mere lækkert, hvis det er hældt i et pænt og dekorativt glas. Vi har hos Wineman håndplukket vores udvalg af vandglas, så der er noget til enhver smag – alle sammen i høj kvalitet selvfølgelig.

Til en helt klassisk bordopdækning med hvid dug og kandelabre ser det rigtig godt ud, hvis vin- og vandglas matcher hinanden, men det er også dekorativt at mikse forskellige glas for et mere nonchalant og personligt udtryk. Du har både mulighed for at købe sæt med vin- og vandglas og købe dem separat hos Wineman – valget er op til dig!

Vi har også et stort udvalg af andre glas såsom ølglas, shotglas og kobberkrus, der blandt andet ofte bruges til at servere moscow mule i, men det er kun fantasien, der sætter grænser! Gå på opdagelse i vores store sortiment og lad dig inspirere.