Vinreol i metal | Opvaring med et industrielt look | Wineman.dk

Tilbud

Vinreol i metal 

Der er 5 produkter.

Vores vinreoler i metal er designet til at passe så godt på din vin som overhovedet muligt, og samtidig bidrager de til indretningen med et moderne, industrielt look. De passer perfekt ind i den new yorker-agtige stil med rå murstensvægge og designelementer, der låner fra det rå og fabrikslignende.

Viser 1 - 5 ud af 5 produkter
Viser 1 - 5 ud af 5 produkter

Vinreoler i metal til både den store og den lille samling

Vi forsøger at tilbyde et sortiment, der passer både til den ambitiøse vinsamler med en samling opbygget gennem mange år og til samleren, der måske lige er begyndt eller foretrækker at holde sig til enkelte, nøje udvalgte flasker. Derfor har vi et bredt udvalg af reoler i forskellige størrelser – helt fra små, dekorative reoler med plads til seks flasker til modulreoler, der kan kombineres og udbygges nærmest i det uendelige. Vi skal her understrege, at det ene naturligvis ikke udelukker det andet. Mange ynder at opbevare selve samlingen på større reoler enten i en vinkælder – hvis man er så heldig at have sådan en – eller i f.eks. et viktualierum, mens enkelte flasker får en mere synlig plads i en mindre reol et andet sted i hjemmet.

I denne forbindelse vil vi gerne fremhæve vores reol med navnet NOOK. Til den store samling kan du købe vores NOOK-reol med plads til hele 60 flasker, eller du kan vælge en lille model med plads til seks flasker. Det smarte er, at NOOK er designet til at kunne justeres i størrelsen ved at tilføje eller fjerne moduler. Det betyder også, at du kan bygge reolen i præcis den facon, du ønsker. Det kan være, at den skal passe ind under en skråvæg eller en trappe – dette kan nemlig lade sig gøre helt uden problemer.

Sort, forgyldt eller stål? Du bestemmer helt selv

Når vi taler om vinreoler i metal, er der nok mange, der tænker på en vinreol i stål – altså den blanke, skinnende af slagsen. Dem tilbyder vi også her på siden, og de er ofte et godt og klassisk valg. Du kan også gå i en anden retning ved f.eks. at vælge en forgyldt model. Det giver straks en helt anden fornemmelse af eksklusivitet og tilfører lidt ekstravagance til din lille udstillingsplatform. Hos Wineman har et stort udvalg af vinreoler i alle typer.

Flere af vores reoler er udformet i sort eller matsort, og også dette giver et anderledes udtryk. De er mere markante i deres udtryk, men også lette at kombinere med andre materialer som f.eks. messing eller kobber, hvis du ikke ønsker at blande for mange typer metal med forskelligt udtryk sammen i indretningen. Vi har mange forskellige typer af vinreoler, se blandt andet også vores vinreoler i træ i materialerne egetræ, fyrretræ, ahorn og ask.

Optimal opbevaring i en vinreol af metal fra Wineman.dk

For at få den optimale smag og duft – kort sagt, det fulde potentiale – ud af din vin, skal du holde øje med et par tommelfingerregler for opbevaring:

  • Korkproppen skal holdes konstant fugtig for at slutte helt tæt

  • Vinen skal opbevares så mørkt som muligt

  • Temperaturen skal holdes konstant og ikke for høj

Den letteste måde at holde korkproppen våd på er at opbevare vinen enten liggende eller med bunden i vejret. Det mest almindelige er at opbevare dem horisontalt, og det vil også oftest være dette, vores reoler er designet med henblik på. Når proppen ikke får lov at tørre ud og dermed måske skrumpe lidt, kan der heller ikke komme luft ned i flasken. Det er med til at sikre en optimal udvikling af vinen.

Din vin har ikke godt af for meget lys, og derfor leveres den også ofte i mørke glasflasker. Vi ved godt, at det ikke er alle forundt at have adgang til en mørk kælder eller et viktualierum – og i sådanne tilfælde er det vigtigste, at flaskerne ikke udsættes for direkte sollys.

Din vin har brug for ro til at udvikle sig, som den skal. Det betyder en stabil temperatur, som ikke må være for høj og ikke for lav. Gerne mellem 8 og 18 grader. Den kan bestemt ikke lide frost, så lad den ikke stå ude eller i et skur, der ikke er isoleret, hvis der er fare for minusgrader.

Spørg os om vinreoler i metal – og alt det andet!

Vi vil så gerne hjælpe dig med at få det optimale ud af din vin. Ofte er det rigtige udstyr en rigtig god start, og dén del er vi eksperter i. Send os en mail eller ring inden for åbningstiden, så hjælper vi dig, uanset hvilket vinrelateret spørgsmål du brænder inde med.