Vinreol i træ | Stort udvalg af flotte vinreoler i træ | Wineman.dk

Tilbud

Vinreol i træ 

Der er 23 produkter.

En vinreol i træ er en god løsning til din vinkælder eller stue. En Vinreol i træ giver samtidig et look, der går godt til mange forskellige boligindretninger, da de findes i mange forskellige stilarter og størrelser. Se vores store udvalg her.

Viser 1 - 23 ud af 23 produkter
Viser 1 - 23 ud af 23 produkter

En vinreol i træ giver optimal opbevaring det helt rigtige, rustikke look

Med en vinreol i træ trækker du tråde tilbage til det naturlige og rustikke – og sådan set også til vinens eget univers med trætønder stablet sirligt i kølige kældre. Det organiske og levende materiale udstråler en varme, som ikke findes i andre materialer, og samtidig giver vores reoler naturligvis også mulighed for at opbevare din vin på den måde, der er mest optimal for den. Mere om det senere.

Invitér nostalgien og autenticiteten ind i dit hjem med en vinreol i træ

Kender du en rigtig god vinhandler? Én af dem, der kan tale i timevis om franske druers fortræffeligheder og charmen ved chardonnay? Så har du sikkert også et klart billede af, hvordan en rigtig vinhandlers butik ser ud. Indbydende, autentisk – og måske en lille smule oldschool. Hvis du selv vil skabe samme atmosfære hjemme i din vinkælder, i et hjørne af stuen eller i dit viktualierum, skal du gå efter en vinreol i træ. Uanset om du har blikket rettet mod vores modeller i fyrretræ, ask eller eg, vil materialets unikke egenskaber sørge for, at din vinsamling bliver lige så meget en synsoplevelse, som den er en smags- og sanseoplevelse.

Gå på opdagelse i vores sortiment til både små og store samlinger

En vinreol er ikke bare en vinreol. Den er heller ikke bare et opbevaringsmøbel. Den skal naturligvis leve op til en række praktiske hensyn, men den har også en vigtig æstetisk funktion. Som ægte vinelsker vil du naturligvis din samling af udsøgte vine det bedste – men du kan sikkert også godt lide, at samlingen tager sig godt ud. Vi har alle forskellig smag, og derfor finder du hos Wineman.dk et bredt udvalg af vinreoler i træ, som bidrager til din indretning på hver sin måde. Du kan også vælge at dykke ned i vores sortiment af væghængte vinreoler, hvis du ønsker en løsning der ikke optager gulvplads.

Har du en stor samling, som skal opbevares optimalt i f.eks. en kælder, skal du på jagt efter de større reoler med plads til op til 72 flasker. Det kan f.eks. være den klassiske model i fyrretræ fra Vino Vita. Mange af vores reoler består af moduler, du kan kombinere efter behov – det er dermed let at lade opbevaringen vokse i takt med vinsamlingen. Vi har også mindre vinreoler, der egner sig godt til den mindre samling eller til dig, som gerne vil udstille et udvalgt udsnit af samlingen. Det kunne være den lille, næsten skulpturelle model fra MAREA med plads til seks flasker. Den er i sig selv et lille kunstværk, som taler til den æstetiske sans, mange vinelskere er i besiddelse af, og kan i øvrigt anvendes både horisontalt og vertikalt.

Giv dine vine de bedste forudsætninger med en vinreol i træ

Vi lægger ikke skjul på, at vi selv er svært begejstrede for de designmæssige aspekter af vores vinreoler i træ. Men som bekendt er et godt udseende ikke alt, og derfor er alle vores reoler naturligvis udformet med tanke på at tage sig så godt af din vinsamling som muligt.

Der findes nogle få tommelfingerregler, som er essentielle for at bevare vinens gode egenskaber:

  • Sørg for, at korkproppen holdes våd

  • Begræns mængden af lys så meget som muligt

  • Placér vinen i et rum med stabil og kølig temperatur

Når proppen holdes fugtig af vinen, slutter den helt tæt og forhindrer, at der kommer luft ned i flasken og påvirker vinens egenskaber i en negativ retning. Det er derfor, vinflasker som regel opbevares liggende.

Opbevarer du vinen mørkt, forstyrrer lyset ikke vinens udvikling. Det kan sagtens gå an at opbevare din vin i et rum, hvor der ikke er bælgmørkt, fordi de mørke glasflasker i sig selv yder en vis beskyttelse. Sørg blot i et sådant tilfælde for, at flaskerne ikke udsættes for direkte sollys.

Når vi taler om temperatur, er stabilitet nøgleordet. Der findes ikke en ufravigelig temperatur, som skal overholdes med største nøjagtighed, men undgå alt for varme steder. Ved for høj varme udvikler vinen sig for hurtigt, og omvendt får alt for lave temperaturer udviklingshastigheden helt i bund. Undgå frost fuldstændigt – det ødelægger din vin, så lad den eksempelvis ikke tilbringe natten i en iskold bil.

Du kan selvfølgelig sagtens nyde din vin, selv om den har stået i et ganske almindeligt skab eller er opbevaret en lille smule varmt. Se ikke vores råd som ufravigelige krav, men som tips til at få den maksimale smag, duft og nydelse ud af de dyrebare dråber.

Spørg os om alt, der handler om opbevaring af vin

Vi elsker vin, og vi elsker at dele ud af vores viden. Har du spørgsmål til vores opbevaringsløsninger eller brug for inspiration til indretning, er du mere end velkommen til at kontakte os. Send os en mail eller ring til os inden for åbningstiden, så finder vi sammen den bedste løsning for dig og dine vine.