Vinhylde | Køb vin hylde i træ | Hæng glas og opbevar flasker

Tilbud

Vinhylde 

Der er 4 produkter.

Gør din passion til en del af indretningen med en smuk vinhylde

At være vinelsker og vinentusiast er mærkater, du kan bære med stolthed – og hvorfor ikke lade din indretning afspejle din lidenskab for de fantastiske dråber? Vores vinhylder i forskellige materialer kombinerer opbevaring med æstetik og lader dig fortælle omverdenen, at du går op i, hvad du hælder i vinglasset på en stilfuld måde. En vinhylde på væggen signalerer, at hér bor en livsnyder, der kan se skønheden i et glas god vin, og som samtidig er optaget af, at hjemmet oser af stil og ikke mindst hygge. For hvad er egentlig mere hyggeligt end altid at kunne byde dine gæster på en kvalitetsvin, der er opbevaret synligt og lige ved hånden?

Viser 1 - 4 ud af 4 produkter
Viser 1 - 4 ud af 4 produkter

Vinhylder i forskellige design, der emmer af livsnydelse

Hos Wineman.dk finder du vinhylder i en række forskellige udformninger og materialer. Hvert materiale fortæller nemlig sin egen historie – en vinhylde i træ leder tankerne i retning af det oprindelige og det rustikke, mens en vinhylde i metal trækker tråde til det industrielle, rå og new yorker-agtige. Du kan dermed bruge vinhylden til at signalere, hvem du er. Er du mest til det traditionelle og de klassiske dyder, eller er du storby-smart og med på de nyeste trends og tendenser?

Med en vinhylde på væggen i køkkenet eller i stuen er der aldrig langt til et glas. Mange af vores vinhylder har endda også indbygget plads til vinglassene, så vi mener det helt bogstaveligt. Hvorfor gemme vinen væk i skabe eller skuffer, når den kan opbevares helt synligt og tilgængeligt, så den både er behageligt let at få fat i og med til at sætte et personligt præg på dit hjem? Samtidig skaber den synlige og visuelt indbydende opbevaring et signal om gæstfrihed, og at dette er et hjem, hvor man nyder livet. Du kan evt. supplere din vinhylde med en af vores hyggelige og humoristiske wallstickers for at fuldende dit vinhjørne og sætte en tyk streg under din status som vin-connaisseur.

En vinhylde i træ, der giver vinelskerens hjem et rustikt præg

Her på siden finder du et stort udvalg af vinhylder i træ – en vinhylde i træ spiller nemlig perfekt sammen med den stemning og aura, der for de fleste omgærder vinen. Det levende materiale har en evne til at henføre tankerne til vinkældre med rustikke trætønder og kølige stengulve eller til den gamle vinhandel i din barndomsby, hvor de klassiske træreoler strakte sig, så langt øjet rakte.

Når vi taler om det rustikke, får vi lyst til at fremhæve vinhylderne fra Vinobarto. Vinobarto er en dansk virksomhed, som har et varieret sortiment af hylder til opbevaring af vin. En del af hylderne er fremstillet af opskårne europaller, som herefter er behandlet og forfinet. Det rustikke udseende er dog bevaret, og i kombination med det enkle, skandinaviske design, bliver resultatet en både smuk og moderne vinhylde, der løfter din indretning til et nyt niveau. Fordi hylderne er produceret med udgangspunkt i genbrugsmaterialer og i træ, som er et levende materiale, er hver enkelt hylde helt unik.

Udstil både dine yndlingsvine og dine bedste vinglas

Nogle af modellerne i vores sortiment har det som deres fornemste og eneste opgave at have plads til de vine, du gerne vil have stående fremme i hjemmet. Det kan gøres på flere måder – f.eks. som denne model, hvor selve designet er udformet til at ligne vinflasker, og på charmerende og humoristisk vis skaber en fin udstillingsplatform for dine vine.

De fleste vinhylder har dog også plads til en håndfuld – eller flere – af dine bedste vinglas. Det ser vi flere fordele i. For det første er vinglassene lige dér, hvor du har brug for dem, nemlig i nærheden af vinen. For det andet giver det dig mulighed for ikke blot at lade vinen opgradere dit hjem visuelt – du kan lade vinglassene løse samme opgave. De helt rigtige vinglas er en essentiel del af enhver vinsamlers udstyrspakke, og de fortjener naturligvis at blive vist frem på lige fod med vinen. Samtidig giver de svævende glas lidt samme fornemmelse hjemme i køkkenet eller i stuen, som du finder på en god restaurant eller en hyggelig vinbar, hvor glassene hænger synligt og dekorativt i baren. Kombinér med et tændt stearinlys eller to og lad din yndlingsmusik flyde ud af højttalerne, mens du skænker et glas – og straks er caféfølelsen til stede i dit eget hjem.

Få vores hjælp til at finde din nye vinhylde

Vores mission er at hjælpe dig med at få det optimale ud af din passion for vin. Udstyret skal være i orden, og med en vinhylde på væggen er du altså rigtigt godt på vej. Har du spørgsmål til et eller flere af vores produkter, eller har du brug for hjælp til at vælge den helt rigtige løsning, er du velkommen til at kontakte os. Send os en mail eller ring til os inden for åbningstiden – vi glæder os til at høre fra dig.