Vakuumpumpe - Køb vinprop med vakuum her - Wineman

Vakuumpumpe 

Der er 9 produkter.

Vinprop med vacuum – forlæng levetiden på din vin

Vi kan næsten ikke komme i tanker om noget værre end at lade god vin gå til spilde. En udfordring, mange sikkert kender, er problemet med at opbevare en allerede åbnet vin. Måske er der kun blevet drukket et enkelt glas eller to, og du kan simpelthen ikke få dig til at lade resterne forsvinde ned i køkkenvasken. Den gode nyhed er, at det behøver du heller ikke. Med en vacuum-vinprop giver du vinen de bedste forudsætninger for lige at holde en dag eller to ekstra, så du kan nå at nyde de sidste glas. Se hele vores udvalg her.

Viser 1 - 9 ud af 9 produkter
Viser 1 - 9 ud af 9 produkter

Hvordan fungerer en vinprop med vacuum?

Det er vigtigt at ilte sin vin for at give optimale betingelser til både smag og aroma. Det kan dog også blive for meget af det gode, og hvis din vin ilter for længe – måske endda i flere dage – går det ud over oplevelsen for både dine smagsløg og din lugtesans. Det er ikke sundhedsskadeligt eller på nogen måde farligt at drikke vinen efter nogle dage, men den vil miste sine frugtige noter og blive en mere flad oplevelse, end da den havde iltet lige tilpas meget.

En vinprop med vacuum fungerer ved at suge luften ud af flasken og skabe et undertryk. Det gøres med en medfølgende pumpe, som er let at betjene – nogle gange er den endda indbygget i selve proppen. Når ilten er ude af flasken, holder vinen på smag og duft i længere tid. Vacuumproppens effekt har dog ikke ubegrænset varighed, så vi anbefaler stadig, at du drikker vinen, inden der er gået alt for lang tid.

Vacuum-vinprop – hvilke typer findes der?

I vores sortiment finder du både vinpropper med separate vacuumpumper, vinpropper med vacuumpumpen indbygget og endda en wine preserver, som holder vinen frisk ved at sende argongas ned i flasken, som fortrænger ilten. Alle tre typer forlænger vinens levetid, så valget er måske mest af alt et temperamentspørgsmål. Propperne med indbygget vacuumpumpe er den mest kompakte løsning. De fylder nærmest ingenting og er derfor også lette at have med på farten. Den separate pumpe er smart, hvis du gerne vil sætte en helt enkel prop på vinen, mens varianten med argongas er en gadget uden lige, som for alvor vil imponere dem med hang til tekniske spidsfindigheder.

Få vores hjælp til at finde din næste vinprop med vacuum

Kunne du tænke dig at forlænge din vins levetid med en smart vacuum-vinprop, men ved ikke helt, hvilken du skal vælge? Så hjælper vi dig gerne på vej. Kontakt vores kundeservice på telefon 71 99 29 25 eller send en mail til info@wineman.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.