Glasholder | Køb smarte vinglas holder til væg | Plads til flasker

Tilbud

Med glasholder 

Der er 5 produkter.

Glasholder 

Er du den heldige ejer af en stor hjemmebar, en lækker vinkælder eller et lækkert køkken, hvor du elsker at nyde en god flaske vin? Så mangler du måske en glasholder til at holde din vinglas på plads, så de altid er nemme at finde frem – og så ser det pænt og nydeligt ud, at de hænger der på rad og række. Se vores udvalg af fine glasholdere til dine vinglas her på siden.

Viser 1 - 5 ud af 5 produkter
Viser 1 - 5 ud af 5 produkter

Glasholder: Opbevar dine vinglas godt og pænt 

Hvis du er en vinentusiast, eller hvis du ofte har gæster ovre til middag, kan en glasholder strømline din oplevelse. De holdere, som du finder her på siden, holder dine vinglas, så du hurtigt og nemt kan få adgang til dem. De beskytter også stilk og fod på glassene – så det er altså en vigtig tilføjelse til din samling af vin og glas. Og lige så vigtig som en god vinsamling er, lige så vigtig er det at have nogle gode glas at nyde vinen i.

Når du skal købe en vinglasholder, står du over for en lang række muligheder. Her på siden finder du både modeller, der kan hænge under et skab og andre, der fungerer som en hvilken som helst anden hylde. Scroll dig igennem siden og klik den glasholder hjem, som passer bedst ind i dit hjem – vi garanterer dig for, at det vil optimere din vinoplevelse. 

Vælg den glasholder, som passer bedst ind hjemme hos dig 

Når du står over for at skulle købe en vinglasholder, er det en god ide, at du gør dig nogle tanker om, hvordan den skal se ud. 

Typisk er vinglasholdere fremstillet i træ eller metal, da disse materialer er robuste og stærke, så de sikkert kan støtte dine glas. Du skal naturligvis sikre dig, at overfladen, der kommer i kontakt med bunden af dine glas er slebet og i en god form, der ikke forårsager ridser. Her på siden finder du naturligvis kun glasholdere af god kvalitet, som gør sit bedste for at beskytte dine glas. 

De fleste vinglasholder har et bestemt antal glas, som de kan holde – denne kan naturligvis variere baseret på størrelsen og formen på dine vinglas. Traditionelle rødvinsglas vil for eksempel optage mere plads end mindre hvidvinsglas. Husk derfor altid at undersøge målene på den glasholder, du overvejer at klikke hjem fra vores webshop, så du er sikker på, at de kan rumme de glas, du har brug for. 

En vinglasholder er en fantastisk måde, hvorpå du kan spare plads og stadig opbevare dine glas sikkert og trygt. Du finder også modeller her på siden, som du kan montere under et skab, hvor du har mulighed for både at opbevare et par flasker vin og så have dine glas hængende under. Dette er super smart til dig, der ikke har ret meget skabsplads, men stadig vil opbevare både dine vinglas- og flasker til frit skue.

Hvorfor bør du opbevare dine vinglas i en glasholder 

Dine vinglas opbevares ligeså godt oprejst i et skab, som de gør i en vinglasholder. En glasholder er blot en god idé til dig, der har en hjemmebar eller måske bor i lejlighed, hvor der er mindre plads i køkkenet. Altså er en glasholder både en praktisk tilføjelse til dit hjem, men kan også sagtens være eksklusiv og luksuriøs, hvis den bruges i en moderne bar eller vinkælder, hvor der er fokus på gode vine. 

Monterer du en glasholder under dine køkkenskabe for at skabe plads, lader stativet dig opbevare glassene på hovedet. Dette forhindrer støv og snavs i at samle sig i glassene og forstyrre vinen, når de skal bruges. Du kan hurtigt fastgøre vores glasholdere, som er beregnet til at monteres under et skab, og så har du nemt en opbevaringsløsning, der sparer dig en masse plads. 

Da glassene vil hænge i det fri, kan de dog samle en smule støv på ydersiden af glassene, stilken og bunden. Derfor er det en god idé at tørre dem af eller skylle dem, inden du tager dem i brug for den bedste oplevelse med vinen. 

Vi sidder klar til at hjælpe dig med at vælge alt det lækre tilbehør til din vinsamling 

Har du nogle spørgsmål eller brug for hjælp til at beslutte dig for, hvad du har brug for, for at din vinsamling er komplet? Kontakt os på telefon +45 71 99 29 25 eller skriv en mail til os på info@wineman.dk. Hos Wineman er vi specialister i alt, hvad der rører sig angående vin, så vi kan hjælpe dig, uanset om du er på udkig efter et vinkøleskab eller en glasholder. Vi glæder os til at hjælpe dig på vej.