IFAVINE D038 Isommerlier PRO

IFAVINE D038 Isommerlier PRO

5 499,00 DKK

Leveringstid på denne vare: 3-4 hverdage

  • ALTID billig fragtpris
  • 60 dages fortrydelsesret
  • Prisgaranti på alt

Revolutionerende teknologi
Isommelier er løsningen til at eliminere alle begrænsninger under konventionel dekantering. Det er den første smarte karaffel, der bruger en revolutionerende teknologi, der har genopdaget oplevelsen ved dekantering, ved at forbedre vinens smag og aroma på få minutter.

Dekanter din vin på få minutter og ikke timer
iSommelier har et molekylært luftfiltreringssystem, der producerer 90% rent ilt, som derefter ledes gennem vinens krop. Dette gør at vinen opnår en accelereret aldringseffekt inden for få minutter. Vinen bliver mere blød med forbedrede aromaer og smag.

Nem betjening
Touch kontrolpanelet giver dig mulighed for at indstille dine foretrukne dekanteringstider som passer til dine vine. Der er også touch knapper til at starte, pause og stoppe  din dekantering.

Patenteret glaskaraffel
Renset og stærkt koncentreret ilt flyder opad i det specielt designet rør inde i vores patenterede karaffel. Derefter vendes retning og flyder nedad og tilbage ud i hver milliliter af vinen. Der medfølger en 750 ml karaffel, og der kan tilkøbes en 200 ml eller 600 ml karaffel som ekstra tilbehør.