Vinreoler til væg - Køb væghænhte vinholdere her - Wineman

Tilbud

Vinreol til ophæng på væg 

Der er 11 produkter.

Vinreoler til væg findes i et utal af størrelser, former og materialer, så der er noget for enhver smag. Vores vinreoler til væg findes også i alle størrelser og fåes med plads fra 4 flasker vin og op - vores største vinreol til væg kan holde op til 24 flasker.

Viser 1 - 11 ud af 11 produkter
Viser 1 - 11 ud af 11 produkter

Vinreoler til væg tager din opbevaring af vin til nye højder

Hvis vi beder dig om at lukke øjnene og forestille dig en vinreol, hvad ser du så? Den klassiske af slagsen udført i træ og stående på gulvet? Det gør de fleste. Men der er uendeligt mange andre muligheder, og én af dem er en vinreol til montering på væggen.

Vi ser flere fordele i netop denne model. Den er for det første dekorativ og skaber stemning, uanset hvilket rum du vælger at placere den i. Derudover er det en af de bedste versioner af vinopbevaring, hvis du har begrænset plads. Og sidst, men ikke mindst, kan du naturligvis vælge mellem mange forskellige modeller og størrelser og derved få en opbevaringsløsning, der matcher din vinsamling og dit temperament.

Vælg en markant væghængt vinreol eller lad vinene tale for sig selv

Ligesom vores smag i vine er forskellig, har vi også forskellige opfattelser af, hvordan den opbevares på den mest æstetisk tilfredsstillende måde. Nogle foretrækker en vinreol, der tiltrækker sig opmærksomhed og i sig selv fungerer som et statement piece i indretningen. Hvis du kan lide de iøjnefaldende løsninger, kan du f.eks. se nærmere på vores industrielle vinreol i stål. Med et råt design og plads til 10 flasker er denne model til dig, der tør sætte fuldt fokus på en lidt anderledes løsning, end du ser de fleste andre steder. Også den populære model Njord fra Vinobarto er markant i sit udseende, men trækker lidt i en anden retning – det brændte træ er rustikt og tilfører rummet varme og en fornemmelse af naturlighed.

Er du til de mere afdæmpede løsninger, der ikke risikerer at stjæle opmærksomheden fra selve vinen, finder du flere bud på væghængte reoler til netop dette formål. Vi vil anbefale dig at se på vores modeller fra Vino Wall Rack, som er eksperter i at præsentere dine dyrebare vine på en minimalistisk og overskuelig måde. Samtidig er det her, storsamlerne får plads til den mere omfattende samling. Vores store model har plads til 36 flasker, og du kan selvfølgelig også kombinere reolerne og hænge flere op, hvis du har pladsen til det.

Spar på pladsen med vinreoler til væg

En af de helt store fordele ved en væghængt vinreol er, at du holder gulvarealet frit. Det betyder, at det kan være en god løsning til dig, der har begrænset plads, men ikke en tilsvarende begrænset lyst til at udvide din vinsamling. De væghængte vinreoler har naturligvis et dekorativt element i sig, men de kan også sagtens bruges i en kælder eller et viktualierum, simpelthen som en pladsbesparende løsning sammenlignet med traditionelle vinroler, der står på gulvet.

Vores vinreoler til væg giver dine vine de bedste forhold

Når du ser på vores sortiment af vinreoler til væg, vil du opdage, at de har en ting tilfælles: Vinene opbevares horisontalt, dvs. liggende, når du placerer dem i reolerne. Det er optimalt for vine med korkprop, fordi proppen dermed holdes konstant fugtig af vinen, hvorved den ikke “skrumper” og gør plads til, at luft kan slippe ind og forstyrre vinens udviklingsproces. Det er godt for dine vine og godt for dig, når du skal drikke dem.


Vil du hjælpe dine vine yderligere på vej mod en sund udvikling, bør du opbevare dem uden for meget lys og i en konstant og ikke for høj temperatur. Det er ikke en katastrofe, hvis du ikke kan leve op til alle krav, men gør du dig umage for at passe godt på dine vine, får du også i sidste ende et bedre resultat og en mere nydelsesfuld smagsoplevelse.

Nogle af vores reoler skal bære vægten af mange flasker, og derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på at montere reolerne korrekt i væggen. Brug den korrekte type rawlplugs og de rigtige skruer i forhold til det materiale, din vægge består af. Hvis du er i tvivl, anbefaler vi, at du rådfører dig med f.eks. dit lokale byggemarked.

Lad os hjælpe dig med at finde en væghængt vinreol

Skulle der opstå den mindste tvivl undervejs i din søgen efter en vinreol til væg, er du velkommen til at kontakte os. Vi besvarer alle henvendelser med et smil og deler gerne ud af vores store viden om vin og det rigtige tilbehør. Ring til os inden for åbningstiden eller send os en mail – vi glæder os til at hjælpe dig.