Vinreoler | Vi har et stort udvalg af vinreoler og prisgaranti på alt - Wineman.dk ApS

Reoler  Der er 99 produkter.

per page
Viser 1 - 90 ud af 99 produkter
Viser 1 - 90 ud af 99 produkter
Reoler

Hos wineman.dk har vi et stort udvalg af vinreoler. Vi ved, at du værdsætter din vin, og ønsker at opbevare den på bedste vis. Og præcis med den tanke i baghovedet, har vi sendt vores indkøbere ud i marken efter de bedste vinreoler på markedet. Og det er vi lykkedes med!

Ikke nok med, at vi hos wineman.dk har den absolut bedste kvalitet, så har vi også et stort udvalg i innovative løsninger til opbevaring af vin. Tag eksempelvis et mærke som NOOK, som kan tilpasses 100%, som du ønsker det, og præcis i den størrelse, som du har behov for. Læs eventuelt vores spændende blogindlæg her, om de innovative vinreoler fra NOOK. 

Det er i disse år blevet utroligt moderne at indrette boligen med et lille 'vin-hjørne', faktisk ofte i stuen, hvilket kan give et råt look til boligen - udover, at det selvfølgelig emmer af livskvalitet! Til det formål, har vi også noget for enhver, hvad enten det drejer sig om et lille hotspot i stuen eller om du skal gå all-in med indretning af en hel vinkælder. Vi har vinreoler i stål og metal, samt vinreoler i træ - heriblandt fyrretræ, ask, eg. 

Vores vinreoler fås i mange størrelser - og kan indeholde et varierende antal flasker. Vi har løsninger fra 3-60 flasker pr. vinreol. 

Vinreoler og opbevaring generelt

Hele idéen omkring vinreoler, er, at vinen bevares bedst, hvis den ligger stabilt og roligt. Derudover anbefales det at vinen opbevaret på mørkt sted (uden direkte sollys) og gerne med en forholdsvis stabil temperatur i rummet.

Grunden til, at stort set alle vinreoler er designet til at flasken ligger ned, er, at det sørger for at korkproppen altid er våd, hvilket dermed gør at den er tætsluttende. 

Hvordan vælger jeg den bedste vinreol til mit behov?

Det kan være svært at finde ud af, præcist hvad den bedste løsning for dig er, for der er rigtig mange forskellige produkter på markedet - og mange synspunkter. 

Handler det for dig om at inddrage vinreolen som et møbel, og som en del af din indretning i boligen, eller handler det for dig om at kunne opbevare dine flasker billigst muligt? 

Går du eksempelvis ofte på vinfestival eller elsker du at købe hele kasser med 6 flasker ad gangen, så kan det anbefales at du køber en vinreol med store rum, hvor der kan være flere flasker i samme rum. Derimod, hvis du er smagsoplever og elsker nye vine, og dermed oftest køber 1 eller 2 flasker af den samme vin, så vil det give bedre mening for dig, at du har en vinreol hvor flaskerne er opdelt pr. stk, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over vinen. 

Hos wineman.dk hjælper vi dig meget gerne med vejledning og råd til købet. Skriv eller ring endelig til os, hvis du har spørgsmål eller lignende. Så er vi sikre på, at vi nok skal finde en rigtig god vinreol til dig.